QMS Medicosmetics voor de mannenhuid

Artikel 21 van 30

QMS Medicosmetics voor de mannenhuid

Hoewel de huid van mannen en vrouwen dezelfde structuur heeft en bestaat uit dezelfde huidlagen zijn er toch een aantal duidelijke verschillen te noemen: 

  • De mannen huid heeft een hogere collageen dichtheid, vooral na de overgang
  • De mannenhuid is zo’n 15 à 25 % dikker
  • Mannen hebben meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid
  • De doorbloeding van de huid is sterker
  • De onderhuidse vetlaag is minder dik waardoor de huid sterker reageert op prikkels en is daardoor ook gevoeliger is voor pijn
  • De talgproductie is hoger waardoor de huid vetter is
  • De zweetproductie van de man is groter, door deze verdamping droogt de huid sneller uit
  • De structuur van het bindweefsel is stugger waardoor diepere rimpels  ontstaan

Huidverjonging voor mannen

Voor huidverjonging van de mannen huid ben je bij permanent beauty aan het juiste adres. We hebben diverse specifieke behandelingen in huis, zowel voor de man met weinig tijd, als ook voor de man die even heerlijk en effectief wil genieten van de beste behandeling. Bel voor een afspraak 045-5416801.

QMS Medicosmetics thuisverzorging:

Reiniging

Omdat een mannenhuid van nature vettiger is, raden we een vetvrije reinigingsgel aan die vuil effectief van de huid verwijdert en tegelijkertijd de huid verfrist. Voor een snel en gemakkelijk gebruik waarbij geen extra tonic nodig is. De perfecte voorbereiding op de volgende stap van de verzorging. Voor de gevoelige huid, reinigen met Deep Gentle Cleanser.

Collageen

De stimulatie door hydratatie met Collageen en Hyaluronzuur is bijna net zo belangrijk voor een stevige, vitale huid. Het stimuleert de reconstructie van het extracellulaire netwerk van de huid en is een belangrijk middel om huidveroudering duurzaam tegen te gaan. Onmisbaar voor mannen en vrouwen vanaf 30 jaar.

Creme

De mannenhuid heeft extra vocht nodig om de natuurlijke beschermlaag te koesteren. Invloeden van buitenaf en het regelmatig scheren vormen een zware belasting voor de gezichtshuid van mannen. Daarom is ook voor mannen een speciale gezichtscrème zinvol. Over het algemeen raden we een vochtinbrengende crème voor mannen of een lichte gelcrème aan. Als de huid erg droog aanvoelt, bijvoorbeeld in de winter of naarmate de leeftijd vordert, kun je ook gerust een rijkere gezichtscrème gebruiken. 

Oogcreme

De ultralichte, vitaliserende gelcrème Epigen Pollution Defense voor het gezicht en Epigen Depuff Pollution Eye Shield voor het ooggebied van de man verzorgt de huid langdurig met vocht en maakt de huid sterker. Poriën lijken kleiner en matter. Oogwallen verminderen. De perfecte gezichtscrème voor mannen met een vette, gemengde en normale huid. Voor een frisse uitstraling, een gelijkmatigere en gladdere huid. De Epigen reeks beschermt je huid tegen pollutie.

Na het scheren

Na het scheren is de huid gevoelig en soms zelfs geïrriteerd. Met de juiste creme, zoals Liquid Proteins, bescherm je je huid tijdens het scheren en ondersteunt je de regeneratie na het scheren.

Maak nu snel je keuze:

 

                                                                                                                                 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel