QMS Maskers op een rij

Artikel 20 van 30

QMS Maskers op een rij

Hydro Foam Masker

Een intens hydraterend en verzachtend microschuimmasker. Luxe microschuim gezichtsmasker met herstellende eiwitten, revitaliserende vitamines en verzachtende botanische oliën om de huid te hydrateren en te kalmeren. De lichtgewicht schuimtextuur trekt binnen enkele minuten direct in de huid. Geschikt voor alle huidtypes.

Dit microschuimmasker is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die de huid extra hydrateren. Waardevolle zijdeproteïnen herstellen de vochtbalans in de cellen en laten fijne lijntjes verdwijnen. Hyaluronzuur met een hoge moleculaire dichtheid maakt de huid glad en zijdezacht. Jojoba-olie van hoge kwaliteit werkt ontstekingsremmend (waardoor het ideaal is voor het kalmeren van de huid, beschadigt door zonnebrand). Shea Oleine beschermt tegen de tekenen van veroudering en maakt de huid soepel en stevig. Pure ontspanning voor de gestreste huid.

Power Firm Mask

Rijk, voedend en verzachtend gezichtsmasker dat helpt om het vochtgehalte van de huid intens te herstellen en te reguleren. Wellness voor de droge huid, dit voedende gezichtsmasker helpt fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren en helpt om de huid voller te maken. Geschikt voor de droge / vochtarme huid.

De 24-uurs effectiviteit van Power Firm hydrateert de huid door de waardevolle eigenschappen en componenten in de actieve ingrediënten. Dit masker ondersteunt, stabiliseert en past het vochtgehalte van de huid aan tot in de diepere lagen van de dermis. Hyaluronzuur verhoogt het vochtgehalte van de huid en houdt het elastisch. Silk Proteins hydrateren en houden het soepel. De geïrriteerde en gestreste huid wordt glad door de toevoeging van kruidenoliën en extracten van de Paracress Plant.

Epigen Pollution Rescue Overnight Mask

Luxueus schuimmasker dat kan helpen het uiterlijk van de huid te herstellen en te beschermen tegen schade door vervuiling, waardoor een gerevitaliseerde look wordt bevorderd. Schuimmasker met epigenetische technologieën en geavanceerde actieve ingrediënten die het uiterlijk van de huid kunnen helpen herstellen en beschermen tegen vrije radicalen. Geschikt voor alle huidtypes.

Dit luxueuze schuimmasker is geïnspireerd op recente bevindingen in de epigenetische wetenschap om de huidcellen langer actief te houden. De geavanceerde formule is ontworpen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de weerstand van de huid tegen stress kunnen verhogen, terwijl ze intensieve hydratatie en verzorging bieden. Zo kan de huid 'haar batterijen opladen' voor een stralende, gezonde, jeugdige uitstraling.

Advanced Collagen Eye Lift Mask

Dit collageen oogmasker met drievoudige werking is voorzien van de meest geavanceerde technologie die inheemse collageenvezels, peptiden en zuivere collageenmoleculen combineert met hyaluronzuur om de huid in slechts 20 minuten te helpen regenereren. 

Dit unieke oogmasker is gemaakt van pure collageenvezels - in plaats van bio-cellulose, siliconen of andere conventionele materialen. Deze collageenvezels maken het tot een superieure drager, een compatibel afgiftesysteem voor de collageenpeptiden en -moleculen en de hyaluronzuuroplossing.

 

                                                                                                                                         

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel