QMS Medicosmetics Intravital Plus collageen supplementen

QMS Intravital Plus supplementen voor de verzorging met collageen, antioxidanten en vitamines van binnenuit. Naast de uiterlijke verzorging is ook de innerlijke verzorging belangrijk voor een mooie en gezonde huid. Intravital bevat collageen, antioxidanten en vitamines en dit zijn belangrijke werkstoffen om huidveroudering te vertragen. Ook in te zetten bij huidproblemen zoals roodheid, gevoelige huid, acne, rosacea enz.

Collageencapsules: supplementen voor een gladde huid

Collageen is een structureel eiwit dat van nature voorkomt in botten en tanden en vooral in de huid. Het vormt de basis voor de huid en helpt het weefsel stevig te houden. Samen met elastine maakt het ook de huid elastisch. Hierdoor kan collageen tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes voorkomen.

Naarmate we ouder worden, vertraagt het natuurlijke collageensyntheseproces van het lichaam. Hierdoor is het nog belangrijker om je huid te voorzien van nieuw collageen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Collageen huidverzorging is een goede manier om dat te bereiken, maar ook collageensupplementen voor de huid, zoals collageencapsules, dragen van binnenuit bij aan een gezonde teint en schoonheid. Ze bevatten ingrediënten zoals gehydrolyseerd collageen en vitamines die een positieve invloed hebben op de huid.

collageencapsules komen je huid ten goede door

- De huid beschermen tegen tekenen van vroegtijdige veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels
- Stimuleren van de natuurlijke collageen- en elastinesyntheseprocessen van het lichaam
- Het leveren van gehydrolyseerd collageen
- Voedende vitamines voor de huid
- De huid afschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Collageencapsules – schoonheid van binnenuit

Je kunt je huid voeden met collageen door middel van huidverzorgingsproducten zoals crèmes en serums. Daarnaast kun je collageen oraal innemen in de vorm van hoogwaardige voedingssupplementen. Ons Collagen Intravital Plus-supplement met 60 capsules is speciaal ontwikkeld om je huid te regenereren en te beschermen en tegelijkertijd tekenen van huidveroudering effectief tegen te gaan. Neem 's ochtends en 's avonds een collageencapsule voor een mooie huid van binnenuit.

De huid beschermen tegen tekenen van vroegtijdige veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels

Wanneer de huid zijn elasticiteit verliest, beginnen rimpels en fijne lijntjes te verschijnen. Om je huid glad te houden, heb je voldoende collageenpeptiden nodig om het weefsel weer zichtbaar te versterken. Het co-enzym Q10 in onze collageencapsules heeft ook een positief effect op de huid. Naast het voorkomen van tekenen van veroudering zoals rimpels of pigmentvlekken, maakt het de huid elastischer en veerkrachtiger. Tegelijkertijd transformeert het een doffe huid om een prachtig stralende teint te creëren.

Stimuleren van de natuurlijke collageen- en elastinesyntheseprocessen van het lichaam

Naarmate we ouder worden, vertraagt het natuurlijke collageeneiwitsyntheseproces van het lichaam. Je kunt het weer versnellen met onze voedingssupplementen voor collageen. Om je huid stevig te houden, heb je ook elastine nodig. U kunt ook effectief de synthese van dit vezelachtige eiwit stimuleren door collageencapsules te nemen. Het koper in het supplement bindt de collageen- en elastinelaag en helpt bij het afvoeren van oude huidcellen.

Het leveren van gehydrolyseerd collageen

Onze collageencapsules zijn samengesteld met hoogwaardig gehydrolyseerd collageen dat de natuurlijke elasticiteit van je huid herstelt. Het supplement levert nieuw collageen aan het weefsel en kan de huid zichtbaar voller maken.

De huid voeden met vitamines

Om je huid mooi en gezond te houden, zijn onze collageencapsules ook verrijkt met tal van vitamines. Vitamine B12 ondersteunt de celdeling in de huid, terwijl vitamine B6 irritatie kan voorkomen. Vitamine B2 speelt een belangrijke rol bij een heldere teint. Biotine helpt de huid gezond te houden.

De huid afschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Als de huid wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, heeft ze de neiging fijne lijntjes en rimpels te vormen. Bescherm je huid tegen externe stressfactoren met onze collageencapsules. Je teint is gebaat bij ingrediënten als OPC, een antioxidant die de huidcellen weerbaarder maakt tegen vrije radicalen.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel