Collageen behandelingen QMS Medicosmetics

Om het beste resultaat uit de producten van QMS Medicosmetics te halen, adviseren wij om QMS Medicosmetics in combinatie met de collageen behandelingen te gebruiken.

Het unieke huidverzorgingsprogramma van QMS Medicosmetics is geperfectioneerd door jarenlang klinisch onderzoek en het doel om de ideale combinatie van hoogwaardige ingrediënten te bieden met de meest geavanceerde transdermale dragers.

Alle speciaal ontwikkelde QMS Medicosmetics Signature behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen worden aangepast aan elk huidprobleem. Het uitgebreide scala aan behandelingen dekt alle huidbehoeften, waardoor de huid er helderder, stralender en jonger uitziet.

Je ziet de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan en jouw huid voelt droger en ruwer aan. Maar het kan ook zijn dat je al een mooie huid hebt en deze graag mooi wil houden. Pak huidveroudering aan met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 25 jaar.

Wat is een collageen behandeling

Collageen is een belangrijke stof in onze huid en lichaam, die zich bindt aan vocht. Naarmate we ouder worden gaan we collageen verliezen en zal ook onze huid verouderen. Met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics geven we onze huid collageen terug, dat zich in de bovenste lagen van de huid gaat binden met vocht. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zal de huid gladder en voller aanvoelen en een fijnere structuur krijgen. Een collageen behandeling geeft jouw huid een mooie toekomst.

De huid is een bijzonder fascinerend orgaan. Het huidbeeld weerspiegelt alles, externe invloeden, veroudering, ziekte of onzorgvuldige zorg. Sommige van deze factoren laten een duidelijke indruk achter, veranderen bijna altijd de huidstructuur en leiden onder andere tot rimpels en vlekken. Vind de sleutel tot je eigen frisse en stralende huid met behulp van een effectief systeem van geselecteerde hoogwaardige en effectieve producten en behandelingen. Of je nu een enkel product kiest of een zorgcombinatie kiest die aan je behoeften voldoet, aan uw verwachtingen wordt voldaan.

QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics, al meer dan 25 jaar synoniem voor hoogwaardige en revolutionaire huidverzorging door de oprichter en maker van het merk, Dr. med. med. Erich Schulte, arts, cosmetisch chirurg en cosmetica ontwikkelaar met internationale reputatie. QMS Medicosmetics is in toenemende mate vertegenwoordigd in meer dan 650 spa’s en instituten over de hele wereld en vindt aldaar zeer enthousiaste fans.

Onze producten bieden het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie en genieten de hoogste acceptatie bij professionele gebruikers en de veeleisende eindgebruiker. Effectieve anti-aging op wetenschappelijke basis door middel van systemische huidverzorgingsbehandelingen voor het gezicht en lichaam.

Sinds de introductie van de Classic Collagen Set en de oprichting van QMS Medicosmetics in 1986, heeft Dr. Ing. med. Erich Schulte, lid van de Amerikaanse Academie voor Cosmetische Chirurgie, de Europese Academie voor Gezichtschirurgie, de Duitse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en de Europese Academie voor Cosmetische Chirurgie (EACS), een aantal van de meest baanbrekende vooruitgang geboekt in huidverzorging. Wetenschappelijke logica, gebaseerd op klinische observatie, die theoretisch is onderbouwd, vormt de basis van QMS Medicometics.

Resultaten van intensief onderzoek gecombineerd met revolutionaire technologieën en het gebruik van geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten leiden tot een duurzaam fysiologisch effect op de huid. Het QMS zorgsysteem wordt daarom al decennia lang beschouwd als een van de hoogste kwaliteit en het meest volwassen in de branche.

Duitse kwaliteit

Duitsland staat bekend om de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Om deze reden wordt de gehele QMS zorglijn geproduceerd in Duitsland.  QMS Medicosmetics is een op maat gemaakt en zeer efficiënt huidverzorgingssysteem dat aandacht, acceptatie en reputatie geniet, niet alleen in Europa, maar ook steeds meer in de luxe spa’s van gerenommeerde overzeese hotels.

De huid wordt wereldwijd blootgesteld aan verschillende klimatologische spanningen, die effectief kunnen worden tegengegaan met de juiste huidverzorging. QMS Medicosmetics verzorgingsproducten en behandelingen zijn ideaal aangepast aan de specifieke, variërende omgevingscondities en dus aan de individuele behoeften van jou.

Het ontstaan van QMS Medicosmetics

Jaren 1970, Dr. med. Erich Schulte op de afdeling Craniofaciale chirurgie aan de Universiteit van Göttingen in Duitsland. Zijn patiënten waren voornamelijk slachtoffers en slachtoffers van brandwonden. In die tijd was de behandeling gericht op het reconstrueren van de vorm en functie van het gezicht, maar de conditie van de huid kreeg minder aandacht. In de loop van zijn wetenschappelijk onderzoek, leerde D. Schulte meer over het ondersteunende effect van collagenen bij wondgenezing. Vanaf nu lag de focus op het ontwikkelen van een effectieve methode om de nodige collagenen opnieuw in de huid te brengen om een ​​significant positief effect op de littekenvorming te hebben en om meteen in te grijpen in het regeneratieproces van de huid ten behoeve van de patiënt. 

Vanaf dit moment concentreerde Dr. Schulte zich op esthetische en cosmetische chirurgie, en hij slaagde erin een speciale methode te ontwikkelen, waarbij het mogelijk was, dat inheems oplosbaar collageen het regeneratieproces stimuleert en verbetert nadat het op de huid was aangebracht. Vanwege de geconstateerde intensivering van het genezingsproces na chirurgische ingrepen en de duidelijk zichtbare verbetering van het uiterlijk van de huid, heeft Dr. med. Schulte collageen verder ontwikkeld.

Collageen kan ook worden gebruikt voor de pre-operatieve voorbereiding van de huid…. de geboorte van de QMS Medicosmetics care-serie! Vanwege de overweldigende vraag ontwikkelde hij in 1986 de eerste drie producten op de markt, die de basis vormen van de gehele huidverzorgingsserie: Exfoliant Fluid, Day Collagen en Night Collagen. Het begin van een succesverhaal! 

De ontwikkeling van de eerste drie producten werd gevolgd door een geleidelijke, generiek betekenisvolle en vooral altijd klantgerichte uitbreiding van het assortiment. Dr. med. Erich Schulte volgde geen trends, maar volgde zijn claim zelf een trendsetter te zijn in de branche. Dr. med. Schulte en QMS Medicosmetics staan voor hoogwaardige huidverzorging op basis van het principe “Als je er goed uitziet, voel je je goed!”

Afspraak maken voor een collageen behandeling

Hiervoor kun je een afspraak maken in onze praktijk Huidinstituut Parkstad I Permanent Beauty in Kerkrade. Bel naar 045 541 6801 of boek online.

 

Huidinstituut Parkstad I Permanent Beauty is de QMS Medicosmetics huidspecialiste voor de omgeving Kerkrade, Landgraaf, Heerlen, Klimmen en Maastricht

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel