Klantenservice

Verzendkosten

Wij verzenden via postnlbezorgdklein45tcm210-51511550.jpg . Ben je niet thuis? De bestelling wordt vaak nog een 2e keer aangeboden. Ben je dan nog niet thuis, dan kun je de bestelling binnen 2 weken ophalen op het dichtstbijzijnde postkantoor met het briefje dat de postbode bij je heeft achtergelaten in de brievenbus. 

Levertijd

Wij hanteren een snelle levering, bestellingen worden dezelfde dag verzonden (tijdens kantooruren), indien voorradig. Heb je gekozen voor "vooraf overmaken" dan zullen wij de bestelling verzenden nadat wij je betaling ontvangen hebben.

Een enkele keer kan het voorkomen dat een product niet op voorraad is. Meestal kunnen wij dan verzenden binnen 2-4 werkdagen. Gaat het langer dan 5 werkdagen duren voordat wij het kunnen verzenden dan krijg je van ons een email met de verwachte levertijd. 

Ruilen & Retourneren

Je hebt bij ons de mogelijkheid om binnen 14 dagen producten te retourneren die ongebruikt en ongeopend zijn. Dit is onze niet goed, geld terug garantie. Lees meer hierover op : niet goed, geld terug

Suggesties & Klachten

Wij zijn constant bezig om onze klanten nog beter van dienst te zijn en stellen daarom je mening/suggestie erg op prijs. Je kunt je suggestie(s) sturen naar ilona@inceman.nl

Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Heb je desondanks alles toch een klacht over onze service of een product, stuur dan je klacht naar ilona@inceman.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen..

Contact

Deze online shop is een onderdeel van Permanent Beauty, Huidinstituut Parkstad. Hier kun je ook terecht om de behandelingen te ondergaan met de producten van QMS Medicosmetics. Huidspecialiste en QMS Medicosmetics Pro Skin Estetician Ilona Inceman is volledig getraind door QMS Medicosmetics en volgt nog steeds regelmatig trainigen. In de praktijk werken wij dagelijks met QMS Medicosmetics. Hierdoor kunnen wij je het optimale advies over de producten en behandelingen geven.

QMS Medicosmetics webshop

Huidspecicaliste en QMS Medicosmetics Pro Skin Esthetician Ilona Inceman

Heerlenersteenweg 63

6466 KR  Kerkrade

tel. 045 541 6801

Kamer van Koophandel 14057139

BTW nummer : 157343108B01

www.huidinstituutparkstad.nl

www.collageenproducten.nl

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel