WHAT IS TRUE BEAUTY?
FOR ME, IT’S CONFIDENCE. HARMONY. INDEPENDENCE.
IT IS THAT INNER GLOW WHICH MAKES YOU FEEL UNIQUE.
SIMPLY, THE WAY I AM. ONE OF A KIND.

DON’T HIDE WHO YOU ARE.
EACH ONE OF US IS DIFFERENT. THIS DIVERSITY IS OUR GREATEST ASSET.
DON’T BE ASHAMED OF IT – ACCEPT YOURSELF.

ALL YOUR WEAKNESSES. ALL YOUR FEARS. ALL YOUR FLAWS.
IN YOUR OWN FORM. YOUR OWN SHAPE. YOUR OWN ROLE.

CAST AWAY THE STEREOTYPES. FREE YOURSELF FROM INHIBITION.
STOP DENYING YOURSELF WHAT YOU LOVE.

EMPHASIZE YOUR INDIVIDUALITY.
OPEN YOURSELF UP AND FREE YOUR OWN, TRUE YOU.
I CAN HELP YOU TO BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF.
THE ONE YOU LOVE.
TAKE OFF YOUR MASK. BE FREE AND NATURAL. BE HAPPY.

BE YOURSELF.

Bronzing poeder

Claré Blanc bronzers zijn natuurlijke huidverzachters en een veilig alternatief voor zonnebaden. Binnen enkele seconden en zonder je huid bloot te stellen aan schadelijke zonnestralen, ben je in staat om een mooie bruine kleur te krijgen en ervan te genieten. Geselecteerd met de grootste toewijding en zorg, de natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn gemaakt voor de gevoelige huid en zelfs veilig zijn voor de huid die gevoelig is voor allergieën, voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest kieskeurige personen.

De jojoba-olie die erin zit, is rijk aan vitamine A die de natuurlijke huidfunctie ondersteunt, vitamine E die het herstel van de huid versnelt en het verouderingsproces vertraagt, en vitamine F die de versterkte immuniteit van de huid stimuleert. Het natuurlijke zijdepoeder bevat 18 aminozuren die gemakkelijk door de huid worden opgenomen en sterke revitaliserende krachten hebben. Ze reguleren het vocht, waardoor de door het product bedekte huid kan ademen en de poriën niet verstopt raken.

Dankzij Claré Blanc bronzers kun je veel effecten bereiken: een mooie en natuurlijke kleur, maar ook contouren versterken en het gezicht slanker laten lijken. Bronzers kunnen op de jukbeenderen worden gebruikt als alternatief als blush.

Poeder foundation

Claré Blanc foundations zijn samengesteld uit geselecteerde en exclusieve natuurlijke ingrediënten die fijn gefragmenteerd zijn (ze bevatten geen nanodeeltjes) en verrijkt met jojoba en pure zijdeproteïne. Jojoba-olie bevat: vitamine A, geclassificeerd als een "jeugd"-vitamine die de natuurlijke huidfunctie ondersteunt, vitamine E die het herstel van de huid versnelt en het verouderingsproces vertraagt, en vitamine F die werkt als een immuunstimulerend middel op de huid.

Het natuurlijke zijdepoeder heeft 18 aminozuren, die gemakkelijk door de huid worden opgenomen en een sterke revitaliserende kracht hebben. Het reguleert op natuurlijke wijze vocht, waardoor het product een meer ademend effect creëert. Minerale cosmetica verminderen glans, fixeren make-up en laten de huid er zijdezacht uitzien, terwijl het de verschijning van puistjes bedekt en vermindert. De foundation bevat een natuurlijke SPF15 sunblock.

Oogschaduw

Met het brede assortiment Claré Blanc oogschaduwtinten kun je de juiste kleur kiezen voor elk huidtype; van delicaat en neutraal romig roze, exotisch turquoise en organisch bruin tot roofzuchtig antracietzwart. Van neutrale tinten, gebruikt voor subtiele make-up tot schaduwen verzadigd met luxueuze pigmenten van verbluffende tinten, er is iets beschikbaar voor elke vrouw van elke leeftijd en elke huidskleur. 

Elke oogschaduw van Claré Blanc blijft mooi van 's ochtends tot 's avonds. Je creëert je eigen zijdezachte oogmake-up. Claré oogschaduws verzwaren je oogleden niet, vegen niet, vlekken niet en irriteren zelfs de meest delicate ogen niet. Ze zijn gemakkelijk en aangenaam aan te brengen en dankzij de losse poeder vorm kunnen ze worden gemengd met andere tinten om zo je eigen kleurencombinatie te creëren. Kies uit een rijk palet aan minerale tinten, charmeer en trek de aandacht met je ogen.....

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel