QMS Medicosmetics Serums

Probleem oplossers van QMS Medicosmetics.

Serums voorzien de huid van heilzame actieve stoffen

Een gezichtsserum dat is afgestemd op de behoeften van je huid, is een belangrijk onderdeel van je schoonheidsroutine. Serums bevatten een bijzonder hoge concentratie van geselecteerde actieve ingrediënten. Dankzij hun delicate consistentie kunnen serums zelfs tot in de diepere huidlagen doordringen en daar inwerken.

Ons assortiment hoogwaardige gezichtsserums omvat:

- Collageenserums voor vochtbinding, de elasticiteit te verhogen en anti-aging
- Even Tone Serum om pigmentvlekken te bestrijden voor een gladde, egale teint
- Epigen Pollution Detox Serum ter bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden
- Redness Relief Complex Serum om roodheid en irritatie van de huid te verminderen
- Advanced Ion Equalizing om fijne lijntjes te minimaliseren voor een stevigere huid
- Collageenconcentraat 7-dagen-systeem met ultrageconcentreerd collageen voor meer elasticiteit

Serums als belangrijke stap in je schoonheidsroutine

Idealiter breng je een gezichtsserum direct na het reinigen en voor het gebruik van een gezichtscrème aan. Als je vooraf een exfoliant gebruikt, is je huid bijzonder goed voorbereid om de heilzame werkzame stoffen op te nemen. Sommige serums zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, andere zijn bedoeld voor een korte reeks intensieve behandelingen.

Collageen

Collageenserums om vocht te binden, de elasticiteit te verhogen en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te verminderen. Deze serums zijn voor dagelijks gebruik.

Even Tone Serum

Even Tone Serum om pigmentvlekken te bestrijden voor een gladde, egale teint.

Als je huid gevoelig is voor ouderdomsvlekken, gebruik dan ons Even Tone Serum dat de melaninesynthese blokkeert. Geformuleerd met actieve ingrediënten zoals tuinkersextract en Oligopeptide-34, verlicht dit serum op milde wijze pigmentvlekken en voorkomt hyperpigmentatie.

Epigen Pollution Detox serum

Epigen Pollution Detox Serum ter bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden.

Milieu- en omgevingsinvloeden kunnen de huid irriteren en bijdragen aan vroegtijdige huidveroudering. Bestrijd ze met ons Epigen Pollution Detox Serum, geformuleerd met epigenetische peptiden om negatieve chemische reacties op de huid te deactiveren en de epidermale regeneratie te versnellen.

Redness Relief Complex Serum

Redness Relief Complex Serum om roodheid en irritatie van de huid te verminderen.

Heb je last van irritante jeuk, roodheid en een doffe teint? Als je huid geïrriteerd is, kalmeer deze dan met ons Redness Relief Complex Serum. Dankzij een revolutionaire combinatie van actieve ingrediënten met TCM-Naringenin-Chalcone wordt de huid intensief geconditioneerd en gevoed met lipiden zoals sheaboter en arganolie.

Advanced Ion Equalizing

Advanced Ion Equalizing om fijne lijntjes te minimaliseren voor een stevigere huid.

Als anti-verouderingsserum helpt ons tweestaps Advanced Ion Equalizing System, bestaande uit een serum en een crème, de nachtelijke regeneratieprocessen van je huid te stimuleren. Het vertrouwt op microstroomtechnologie om actieve stoffen zoals peptiden, tocoferol, melkzuur of squalaan tot diep in de binnenste lagen van de huid te transporteren.

Collagen Concentrate 7 days System

Collageenconcentraat 7 dagen kuur met ultrageconcentreerd collageen voor meer elasticiteit.

Verwen je huid met ons collageenconcentraat. Speciaal geformuleerd met een dubbele concentratie Neotec A15® hyaluronzuur-collageencomplex, maakt het de huid voller, vermindert het fijne lijntjes en hydrateert het intensief.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel