Permanent Beauty/Huidinstituut Parkstad 

De Permanente Make-up Specialist van Nederland

 

 

#PMU #PMU Ombre Brows #PMU 3D Blading #Ultra Natuurlijke Wenkbrauwen #PMU Place To Be

Permanente make-up

Permanente make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Het is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

De techniek van permanente make-up

De techniek van permanente make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanente make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. Indien de kleur dan te licht is, kun je terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanente make-up te laten bijwerken. Het is niet definitief, zoals een tattoeage. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

 

Get the perfect Brows - Permanent Beauty - Boek nu

 

 

Microblading - 3D Hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. 

GGD keuring

Permanent Beauty – Huidinstituut Parkstad is GGD gekeurd voor permanente make-up. Hiermee ben je gegarandeerd dat we aan alle hygiëne eisen en voorwaarden voldoen voor het aanbrengen van een veilige PMU.

Permanente make-up kan toegepast worden voor:

Wenkbrauwen

 • hairstrokes
 • ombre/powder
 • combinatie van beide technieken

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is Ombre/Powder Brows Techniek. Dit is een gestileerde make-up wenkbrauw, maar op een natuurlijke manier.

Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal 1 punts naald, de nano-naald. Deze naald is ultra dun, 0,25 mm en je zet er een mooie schaduw mee, zonder de huid te beschadigen.

​Je nieuwe wenkbrauw wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf geharst en geëpileerd.

3D hairstrokes geeft direct een verbluffend resultaat. Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat.

 

 

#PMU #PMU Eyeliners #PMU Sparkling Eyeliner #PMU Ultra natuurlijke Eyeliners

Eyeliner

 • boven het oog
 • onder het oog
 • sparkling eyeliner in meerdere kleuren

Door een mooie permanente eyeliner boven en/of onder je ogen lijken je ogen optisch groter. Zo krijg je een mooie en natuurlijke oogopslag.

ij een Sparkling Eyeliner wordt direct boven het zwarte pigment een tweede kleur geplaatst. Hierdoor krijgt de eyeliner meer contrast, gaan de ogen meer spreken en zie je er nog beter uit. Een heel mooi resultaat wordt bereikt door als tweede pigment de kleur van de iris te gebruiken. Door de contrastwerking hoeft maar heel weinig van beide pigmenten te worden aangebracht. Een overdreven opgemaakt effect wordt hiermee vermeden.

 

#PMU Lippen #PMU Lipcontour #PMU Full Lips #vollere lippen #PMU Ultra Natuurlijke Lippen

Lippen

 • lip contour
 • ombre lip/full lips

De meeste vrouwen die voor een lipliner komen, willen graag een mooie mond. Vaak is de bovenlip te klein, is het contour van de cupidoboog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de imperfectie alleen maar accentueren.

De Full lips techniek biedt de mogelijkheid om een heel nieuwe, natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de lipline onzichtbaar vergroot of gecorrigeerd worden. De Full lips techniek geeft wat jij eigenlijk vraagt: een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is dé oplossing voor veel lipproblemen.

De lippen worden geheel gekleurd. De binnenkant van de lippen is een tint lichter van kleur en zal iets donkerder naar de lipliner uitlopen. Dit zorgt voor meer diepte en optisch vollere lippen.

 

 

Permanente make-up voor mannen

Permanente make-up voor mannen is ook mogelijk bij Permanent Beauty. Ook mannen willen door middel van een eyeliner de oogopslag sprekender maken. Een compacte eyeliner aanbrengen, is meestal niet gewenst, daarom zet ik kleine en subtiele stipjes in de wimperrand. Mooie volle, maar ook natuurlijke wenkbrauwen is een must voor de moderne man.

Permanente make-up bij mannen is een vak apart

Permanent make-up bij mannen is een vak apart. Het is namelijk de kunst om de mannelijke uitstraling te bewaren en niet de perfectie na te streven die ik bij vrouwen toepas. Wenkbrauwen voor mannen maak ik met de hairstroke techniek. Een pigmentatie techniek waarbij losse haartjes worden getekend. Dit geeft een heel natuurlijke look.

Sprekende oogopslag met een eyeliner

Ook mannen willen door middel van een eyeliner de oogopslag sprekender maken. Een compacte eyeliner aanbrengen, is meestal niet gewenst, daarom zet ik kleine en subtiele stipjes in de wimperrand. Op deze manier wordt een natuurlijke oogopslag verkregen.

Permanente make-up wenkbrauwen

Ook mannen kunnen mooie gevormde wenkbrauwen krijgen met permanente make-up. Zie onderstaande foto, deze man heeft permanente make-up op de wenkbrauwen laten zetten. Meestal is alopecia de reden om wenkbrauwen te laten pigmenteren. Alopecia is een vorm van blijvende haaruitval waardoor wenkbrauwen vaak geheel verdwijnen.

#PMU voor Mannen #PMU 3D Hairstrokes #PMU Blading # PMU Ultra Natuurlijke Wenkbrauwen

 

Prijzen

 • ombre wenkbrauwen € 250,00
 • hairstrokes/microblading € 300,00
 • combinatie hairstrokes/schaduw € 350,00
 • eyeliner onder € 175,00
 • sparkling eyeliner onder € 275,00
 • eyeliner boven € 195,00
 • sparkling eyeliner boven € 295,00
 • lip contour € 295,00
 • ombre/full lips € 395,00

Bijwerken

 • binnen 2 maanden na het aanbrengen is het bijwerken gratis
 • bijwerken binnen één jaar – 50% korting op de nieuwprijs (mits de kleur en vorm hetzelfde blijft)
 • bijwerken na 1 of meerdere jaren nieuwprijs / bij sterke vervaging

 

 

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel