ELLISFAAS Foundation, verslavend goed!

Ellis gelooft dat foundation de huid moet verlichten zonder ‘m te voelen of als een masker te verschijnen. Ze was in staat om haar ideale basis in Japan te creëren: Skin Veil. Met een uitzonderlijke balans van hoogwaardige ingrediënten, laat de de Skin Veil-foundation zich in een dunne laag aanbrengen, die mooi overgaat in de huid. Skin Veil-mineralen verspreiden licht over het huidoppervlak en verminderen fijne lijntjes en rimpels. Skin Veil foundation bevat hydraterende ingrediënten die de huid voeden.

Breng Skin Veil aan op de T-zone (voorhoofd en neus) en vervaag naar buiten met de kwast, vochtig make-up sponsje of vingertoppen voor een voldoende en natuurlijk ogende dekking. Binnen slechts enkele minuten wordt Skin Veil één met de huid. Breng een tweede laag aan voor meer dekking.

ELLISFAAS Skin Veil is als een sluier van foundation over je gezicht, in 14 verschillende tinten. Met hydraterende ingrediënten, mineralen, vitamine E en heel belangrijk zonbescherming; SPF15 PA++. Geschikt voor elk huidtype.

Menselijke kleuren

Om op te vallen, moet een lipstick rekening houden met je huidskleur. De lijn van ELLISFAAS is gebaseerd op de kleuren die het lichaam van nature aanmaakt. Het belangrijkste is het vinden van de balans tussen de toon van je huid en de tinten make-up die je kiest.

Van de geelbruine perzik van een sproet tot het pure, levendige rood dat door onze aderen pulseert, de ELLISFAAS Human Colors collectie kijkt naar het menselijke palet voor inspiratie. De kleuren die van nature in ons lichaam voorkomen, zijn complex en rijk, maar ze zijn ook universeel en worden door ieder van ons gedeeld. Gebaseerd op dit universele spectrum, vult ELLISFAAS Human Colors alle huidtinten aan, en als het erom gaat er op je best uit te zien, wat is dan een betere manier om een ​​geweldige functie te benadrukken of een onvolkomenheid te maskeren dan met tonen en tinten die al in ieder van ons aanwezig zijn?

Alleen getest op supermodellen

Natuurlijkj zijn alle ELLISFAAS producten "wreedheidvrij", wat officieel is erkend door PETA, de People for the Ethical Treatment of Animals (PETA.org). Onze leveranciers zijn zelfs gestopt met het gebruik van op dieren geteste ingrediënten lang voordat dat een wet werd. Daarom vertellen we je graag keer op keer...... ELLISFAAS producten zijn alleen getest op Supermodels®

Daarnaast, de meeste ELLISFAAS producten zijn geschikt voor Veganisten, behalve de mascara's (bijenwas) en Creamy Eyes (bijenwas). Al het andere is veganistisch, dus ALLE foundations, ALLE Concealers, ALLE Blush, ALLE Compacte poeders, ALLE Glow Ups: ALLES veganistisch.

Ellis Faas 

Als jong meisje werd Ellis geïnspireerd door het kunstenaarschap van mensen als Serge Lutens. Ze verhuisde naar Parijs om een student make-up en speciale effecten te worden, waarna ze haar eerste stappen in de industrie zette. Als een van de meest vooraanstaande artiesten ter wereld en oprichter van haar merk inspireerde ze een hele nieuwe generatie artiesten.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel