Oogcrème en lipverzorging 

Voor de gevoelige delen van het gezicht. De huid rond de ogen is aanzienlijk dunner en gevoeliger dan andere gebieden. Dit is waar de eerste rimpels en fijne lijntjes verschijnen, omdat er maar heel weinig talgklieren zijn die de huid soepel houden. Ook collageenvezels, die bijdragen aan de elasticiteit van de huid, zijn hier schaars. Vermoeidheid, stress en te weinig slaap kunnen aanleiding geven tot donkere kringen en schaduwen onder de ogen, terwijl wallen ook een veelvoorkomend symptoom zijn. Het is daarom des te belangrijker dat je je ogen een welkome intensieve verzorging geeft en ze voorziet van de actieve stoffen die ze nodig hebben om hun natuurlijke uitstraling te herstellen.

Je dient een oogverzorgingsproduct te gebruiken dat is aangepast aan je huidtype. Een oogcrème kan rimpels, kraaienpootjes en de tekenen van huidveroudering voorkomen en tegelijkertijd donkere kringen en schaduwen onder de ogen verminderen. Een oogmasker biedt de huid intensieve regeneratieve verzorging, waardoor een instant effect ontstaat. Bewaar je oogmasker in de koelkast, want de kou helpt wallen te verminderen. Verder mag je een goede lipverzorging niet verwaarlozen. Maak regelmatig gebruik van een premium lip moisturizer die lijntjes rond de bovenlip vermindert.

Ons assortiment hoogwaardige oog- en lipverzorgingsproducten omvat:

- Oogcrèmes van hoge kwaliteit

- Beschermend oogserum om wallen te verminderen

- Regeneratieve collageen oogmaskers

- Hoogwaardig lippenserum voor het gebied rond de bovenlip

Oogcrème en lipverzorging als onderdeel van de dagelijkse schoonheidsroutine

Hoogwaardige oog- en lipverzorging moeten een integraal onderdeel zijn van je dagelijkse schoonheidsroutine, omdat de bijzonder gevoelige oog- en lipgebieden speciale aandacht vereisen. Gebruik direct na het reinigen van je gezicht een oogcrème. Neem een ​​kleine hoeveelheid crème op je vinger en dep deze zachtjes in, waarbij je overdag je oogleden weglaat. Masseer ook na het reinigen je lippenserum in het gebied van de bovenlip. Gebruik je lip- en oogverzorgingsproducten voor zichtbare resultaten twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds. QMS biedt je exclusieve producten voor de gevoelige delen van het gezicht, waardoor oogrimpels en donkere kringen worden verminderd.

Oogcrèmes van hoge kwaliteit

Onze zeer effectieve Intensive Eye Care Cream is speciaal ontworpen voor het gevoelige gebied rond de ogen en is ideaal voor het verminderen van kraaienpootjes, wallen en donkere kringen. Een krachtige combinatie van actieve stoffen, met extracten van zijdeacacia en sigesbeckia orientali, verhoogt de elasticiteit van de huid, terwijl het matrikinecomplex de regeneratieprocessen stimuleert. Hyaluronzuur in de oogcrème zorgt voor intense hydratatie van dit gebied om rimpels tegen te gaan.

Onze Advanced Cellular Alpine oogcrème maakt gebruik van de regeneratieve capaciteiten van alpenroos om de stamcelvitaliteit van de huid te stimuleren. Het resultaat: een gladdere en stralendere oogcontour.

Beschermend oogserum om wallen te verminderen

Gezwollen ogen zijn onaangenaam en zorgen ervoor dat je er vermoeid uitziet. Met het luxe Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum verminder je wallen. Verrijkt met epigenetisch peptide, helpt het oogserum de huid te beschermen, terwijl hyaluronzuur een hydraterende boost geeft.

Regeneratief collageen oogmasker

Gebruik ons ​​Advanced Collagen Eye Lift-oogmasker, waarbij inheemse collageenvezels, peptiden en moleculen worden gecombineerd met hyaluronzuur om de huid rond de ogen te voorzien van collageen. Laat het collageenmasker ongeveer 20 minuten inwerken voordat je het verwijdert en zachtjes de rest van het product inklopt.

Hoogwaardig lippenserum  

Het gebied rond de bovenlip is vaak gevoelig voor rimpels en lijntjes en vereist daarom speciale aandacht. Ons Lip Line Corrector Serum roept een driefasen booster-effect op met actieve stoffen zoals hyaluronzuur, wakame-zeewierextract en fytosterolen. Hierdoor wordt de huid effectief van binnenuit voller, waardoor deze er zichtbaar gladder uitziet. Gebruik ons ​​lippenserum samen met onze collageenserums.


 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel