QMS Medicosmetics Exfoliants

Gezichtspeelings maken je huid zijdezacht. Onze huid regenereert zichzelf voortdurend en vormt nieuwe cellen. Oude cellen moeten worden verwijderd om de vorming van schilferende dode huidcellen en vergrote poriën te voorkomen. Zodra deze dode cellen verdwenen zijn, krijgt de teint een frisse, stralende gloed. Door regelmatig een hoogwaardige gezichtspeeling te gebruiken, worden dode huidcellen verwijderd, worden grote poriën geminimaliseerd en voelt uw huid heerlijk glad aan.

Peelinglotions zijn een effectief alternatief voor klassieke peelings op basis van microbolletjes of suikerkristallen die door mechanische wrijving de huid kunnen irriteren. Chemische peelings, waaronder hoogwaardige fruitzuurpeelings, zijn bijzonder effectief en een speciale competentie van QMS. Zoals de naam al aangeeft, werken deze peelings met zuren.

Zo zijn AHA-peelings op basis van glycolzuur of melkzuur. BHA-peelings zijn afhankelijk van salicylzuur om de huid te exfoliëren. PHA-peelings bevatten gluconaat en lactobionzuur. Deze actieve ingrediënten bestrijden hyperpigmentatie en bevorderen de collageensynthese om de tekenen van huidveroudering te vertragen. Een andere optie in peelinglotions zijn enzympeelings. Deze zijn verrijkt met plantaardige enzymen en breken de eiwitbouwstenen van je huid af.

Onze serie premium peelings omvat:

- Peelinglotion voor alle huidtypes: Gentle Exfoliant Daily Lotion All Skintypes

- Peelinglotion voor de gevoelige huid: Gentle Exfoliant Daily Lotion Sensitive Skin

- Exfoliant System Daily lotion 

- 10% AHA Active fluid Exfoliant

- Fruitzuurpeeling: Active Exfoliant 11%

- Zachtere fruitzuurpeeling voor beginners: Active Exfoliant 7% Sensitive

- Emzym Peeling Powder

- Active Exfoliant 5% Body Foam

- Body Scrub

Wanneer je een peeling kiest, moet je ervoor zorgen dat je er één kiest die geschikt is voor de behoeften van jouw huid. Fruitzuurpeelings zijn geschikt voor alle huidtypes. Als je een gevoelige huid hebt, kun je een lagere concentratie kiezen. Een BHA-peeling met bijvoorbeeld salicylzuur is gemaakt voor mensen met een vette huid en voorkomt het ontstaan ​​van puistjes. Azelaïnezuur is ook ideaal voor een onzuivere huid. Enzyme peelings zijn geschikt voor de droge of bijzonder gevoelige huid, omdat de ingrediënten de gezichtshuid zachtjes exfoliëren zonder onnodige irritatie te veroorzaken.

Exfoliant System Daily lotion 

Onze Gentle Exfoliant Daily Lotion voor alle huidtypes is een effectieve fruitzuurpeeling die je huid exfolieert en de celregeneratie stimuleert. Het kan op de huid blijven zitten en hoeft niet afgespoeld te worden. Hierdoor zorgt deze lotion voor een frisse, egale teint.

Gentle Exfoliant Daily Lotion Sensitive Skin

Een gevoelige huid kan gemakkelijk geïrriteerd raken door het verkeerde peelingproduct. Dit maakt het nog belangrijker om een ​​gezichtspeeling te gebruiken die speciaal is samengesteld voor de behoeften van de gevoelige huid. Onze Gentle Exfoliant Daily Lotion Sensitive Skin verwijdert voorzichtig dode huidcellen om de teint glad en verfijnd te maken.

10% AHA Active Fluid Exfoliant

De op elkaar afgestemde samenstelling van effectieve fruitzuren in een optimale concentratie is speciaal ontwikkeld om de huid te verfijnen en te verbeteren. 1% Prebiotica vormen een natuurlijk huidbeschermend schild en zorgen voor een uitgebalanceerd microbioom. De 10% AHA Active Fluid heeft het intensiteitsniveau "sterk" en is geschikt voor de huid die voorheen exfoliant 11% heeft gebruikt.

Active Exfoliant 11% op=op

Onze Active Exfoliant 11% Peeling Fluid is speciaal samengesteld om de voordelen van een fruitzuurpeeling en een enzympeeling te combineren. Deze innovatieve poriënminimalizer voorkomt een schilferige huid, verwijdert op milde wijze dode huidcellen en stimuleert de regeneratie van de huid. Voor een optimaal effect de peeling 10 tot 15 minuten op het gezicht laten inwerken.

Active Exfoliant 7% op=op

Onze fruitzuurpeeling voor beginners. Probeer onze bijzonder zachte Active Exfoliant 7% Peeling Fluid als startproduct of voor de gevoelige huid. Het verwijdert verhoornde, dode huidcellen en maakt verstopte poriën vrij van overtollig talg. Het anti-irritatiecomplex van de vloeistof verlicht roodheid en kalmeert je teint.

Active Exfoliant 5% Body Foam

Zacht exfoliërend en revitaliserend lichaamsschuim met een speciaal op maat gemaakt complex van glycolzuur, amandelzuur, gluconolacton en natriumlactaat. Pre- en probiotica en enzymen, die op milde wijze dode huidcellen verwijderen, een ondersteunend effect hebben. Natuurlijke enzymen van papaja en Bacillus-ferment helpen dode huidcellen los te maken en van het oppervlak te verwijderen. Huidirritaties worden verlicht en de teint voelt zich gladder en zachter aan.

Skin Perfecting Exfoliant Enzyme Powder

Een intensieve, maar milde peeling, geschikt voor alle huiden. Een werkzaam complex van werkstoffen zorgt voor een intensieve maar milde reiniging, ondersteunt de vernieuwing van je huid en beschermt tegen vochtverlies. Verder helpt een Papaja extract dode huidcellen voorzichtig te verwijderen zonder de huid te irriteren. Je huid wordt gladder en de celvernieuwing wordt ondersteund. Dankzij de luxe textuur voelt de huid heerlijk verzordg aan en wordt het huidbbeeld zichtbaar verfijnd.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel