De optimale huidverzorging voor de gevoelige huid

Je bestelt het hele vette huid programma in 1 keer. Je hebt nu alle QMS Medicosmetics producten om je huid optimaal te verzorgen:

Een gevoelige huid heeft vaak de neiging rood te worden of trekkerig aan te voelen. Er zijn veel mogelijke redenen voor een gevoelige huid. De verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen een gevoelige huid triggeren door de huidbarrière te verzwakken, wat kan leiden tot infecties of ongewenste huidreacties. Warmte en kou kunnen ook je huid irriteren en irritatie en roodheid veroorzaken.

Om je huid te kalmeren, verwen je haar met hoogwaardige huidverzorging verrijkt met actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur voor extra vocht en andere kalmerende stoffen. Collageen, dat het weefsel versterkt, kan ook helpen bij het verlichten van huidirritatie. Onze ultra-effectieve huidverzorging voor de gevoelige huid omvat:

• Intensieve gezichtsreiniger voor de gevoelige huid

• Zacht exfoliërende gezichtslotion voor de gevoelige huid

• Verzachtend collageenserum

• Voedend serum om huidirritaties te verlichten

• Rijke collageencrème met hyaluronzuur

• SPF 50+ voor de gevoelige huid

• Collageencapsules om de regeneratie van de huid te vergemakkelijken

Hoe verzorg je je gevoelige huid 

Een gevoelige huid heeft aandacht nodig, maar mag ook niet overbehandeld worden. Het is belangrijk om zachte gezichtsverzorgingsproducten en reinigingsmiddelen te gebruiken die geen extra irritatie veroorzaken. Onze ultra-effectieve QMS-huidverzorgingsroutine voor de gevoelige huid zorgt voor een egale teint en versterkt de huidbarrière. Tegelijkertijd zijn onze premium producten ook geweldige vochtinbrengende crèmes voor de droge, gevoelige huid.

Stap 1: Intensieve gezichtsreiniging voor de gevoelige huid. Een zachte huidreiniger zoals onze Deep Gentle Cleanser reinigt je gevoelige huid zacht maar intensief. De lichtgewicht emulsie bevrijdt de poriën van vuildeeltjes zonder uitdroging te veroorzaken.

Stap 2: Exfoliëren voor de gevoelige huid. Onze Gentle Exfoliant Lotion voor de gevoelige huid is gebaseerd op een zeer effectief fruitzuurcomplex. Het exfolieert zachtjes en verfijnt de huid. Tegelijkertijd wordt de celvernieuwingssnelheid versneld zonder je huid te irriteren.

Stap 3: Verzachtend collageenserum. Om je huid te verwennen met een bijzonder intensieve verzorging, kun je ons Day Collagen Sensitive Serum proberen, dat diep hydrateert en de elasticiteit zichtbaar verbetert. Met een innovatief complex van actieve ingrediënten bestaande uit collageen en hyaluronzuur is het een uitstekende vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid.

Stap 4: Verzachtend serum om huidirritaties te verlichten. Wanneer je huidirritaties zoals roodheid moet verlichten, is ons ultra-effectieve Redness Relief Complex de perfecte oplossing. Dit geavanceerde serum kalmeert en verstevigt je huid zichtbaar, vermindert roodheid en zorgt voor een gezond ogende teint.

Stap 5: Hydraterende collageencrème met hyaluronzuur. Onze diep hydraterende Collagen Recovery Day & Night Creme bevat ons bewezen Neotec A15® Collagen hyaluronzuurcomplex. Deze hydraterende gezichtscrème hydrateert de gevoelige huid, waardoor deze soepeler en elastischer wordt.

Stap 6: SPF 50+ voor de gevoelige huid. Zonnestralen kunnen de gevoelige huid irriteren en beschadigen. Breng een royale laag van onze Cellular Sunshield-zonbeschermingslotion met SPF 50+ aan om je huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen en de celvernieuwing te stimuleren met een hoogwaardig complex van actieve ingrediënten.

Stap 7: Collageencapsules om regeneratie van de huid te vergemakkelijken. Mooie huid van binnenuit: Onze Collagen Intravital Plus-capsules ondersteunen de synthese van collageen en elastine bij de gevoelige huid, herstellen de normale huidfunctie en beschermen de huid tegen milieuschade.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel