QMS Medicosmetics Collageen

Collageen is het meest voorkomende en belangrijkste eiwit dat door het lichaam voor de huid wordt geproduceerd. Het is goed voor een derde van het totale eiwitgehalte van ons lichaam en houdt, naast de huid, tanden, botten, spieren, gewrichten en alle bindweefsels sterk en gezond. Bovendien is collageen verantwoordelijk voor 60% van alle factoren die het vochtgehalte van de huid reguleren. Dit eiwit is daarom cruciaal voor het behoud van de functionaliteit, elasticiteit en stevigheid van de huid. Het is letterlijk de lijm die het lichaam bij elkaar houdt.

Het probleem is dat de aanmaak van collageen door het lichaam afneemt naarmate we ouder worden, wat kan leiden tot een slappe, gerimpelde huid. Het goede nieuws is dat je het probleem bij de wortel kunt aanpakken en dit tekort vrij snel kunt corrigeren met een collageenbevattend huidverzorgingsregime. Dit kan zelfs bestaande tekenen van veroudering minimaliseren en toekomstige negatieve veranderingen aanzienlijk verminderen. Dit komt omdat collageen van buitenaf de opperhuid kan binnendringen, deze langdurig hydrateert en de elasticiteit van de huid herstelt, op voorwaarde dat het huididentiek collageen is. Een die een vergelijkbare moleculaire structuur heeft als het lichaamseigen collageen en daardoor bijzonder goed door de huid kan worden opgenomen. Dit collageen komt uitsluitend voor in de huid, darmen en beenmerg van dieren. Er valt hier niets te verbloemen - geen van de andere collagenen kan de oorzaken van huidveroudering effectief tegengaan. Dit is belangrijk om te weten over collageen en huidverzorging.

Pionier in het gebruik van "echt" Collageen

Hoewel veel gebruikers actieve ingrediënten van dierlijke oorsprong afwijzen, blijft QMS bij de resultaten van tientallen jaren collageenonderzoek.........huididentiek collageen of helemaal geen collageen. In tegenstelling tot de conventionele, minder effectieve collagenen die in conventionele cosmetica worden gebruikt, is ons atelocollageen afkomstig van runderen. Het behoort tot de groep van fibreuze scleroproteïnen en is een 100% natuurlijk collageen.

QMS-oprichter Erich Schulte, koos dit collageen omdat zijn moleculaire structuur voor 97% identiek is aan de menselijke collageenstructuur, wat de beste compatibiliteit garandeert. Ons atelocollageen wordt verkregen met behulp van geavanceerde technische processen door middel van milde enzymatische reacties en/of hydrolyse, evenals onderkoelingstechnieken. Deze garanderen dat het eiwit in zijn puurste vorm wordt geëxtraheerd en veilig wordt gesteriliseerd, met behoud van zijn specifieke eigenschappen.

Our Dream team - Collageen en Hyaluronic Acid

De stimulatie door hydratatie met hyaluronzuur is bijna net zo belangrijk voor een stevige, vitale huid. Het stimuleert de reconstructie van het extracellulaire netwerk van de huid en is een belangrijk middel om huidveroudering duurzaam tegen te gaan. Hyaluronzuur:

- hydrateert extreem goed in en op de huid

- bindt optimaal water

- maakt de huid aanzienlijk soepeler en elastischer

- stimuleert huidvernieuwing

- versterkt de beschermende barrière van de huid

QMS Medicosmetics Collageen

De winnende formule van QMS ligt uiteindelijk in de combinatie van "echt" collageen en hyaluronzuur met drie verschillende molecuulgewichten in een optimale concentratie en formulering. Het collageen werkt samen met hyaluron met een hoog molecuulgewicht op het oppervlak van het stratum corneum om fijne lijntjes en rimpels op te vullen en de opperhuid er gladder en voller uit te laten zien. Deze buitenste laag helpt ook om de beschermende barrière van de huid te versterken.

Hyaluron met een laag en zeer laag molecuulgewicht dringt daarentegen de opperhuid binnen, hydrateert deze, herstelt de huidstructuur en versnelt de regeneratie van de huid. Van dit duo is, als geen andere combinatie van actieve ingrediënten, wetenschappelijk bewezen dat het de volgende effecten heeft:

- verbetert de hydratatie en elasticiteit van de huid

- verzacht fijne lijntjes en rimpels

- vermindert een ongelijkmatige teint

- verfijnt de poriën

Wetenschap geen wonderen

QMS is een van de iconen van luxe cosmetica van medische kwaliteit. Het merk staat voor klinisch bewezen, hoogwaardige huidverzorging met 97% huididentieke collagenen. Ontwikkeld door medische en schoonheidsexperts. Ons bekroonde huidverzorgingssysteem elimineert de oorzaken van huidveroudering en tekortkomingen en krijgt je huid in topvorm, ongeacht huidconditie, huidskleur en geslacht. Ons recept voor succes: bewezen huidverzorgingsroutines met bijbehorende professionele ondersteuning.

Klinisch bewezen werkzaamheid

De klinische studie van onze bestverkochte "Collagen System 3-Step Routine Set" laat zien hoe het QMS principe werkt. De studie werd uitgevoerd met gezonde proefpersonen ouder dan 40 jaar. Gedurende 12 weken gebruikten ze allemaal deze set alleen voor hun gezichtsverzorgingsroutine 's ochtends en' s avonds. Rimpeldiepte, huidelasticiteit, huidhydratatie en het algehele uiterlijk van de huid werden elke 4 weken beoordeeld. De resultaten laten een significante, meetbare en zichtbare verbetering zien na slechts 4 weken op alle beoordeelde gebieden.

De meerderheid van de respondenten geeft aan dat:

- Hun huid leek duidelijk verjongd

- Ze hadden minder fijne lijntjes en rimpels

- Ze hadden minder pigmentvlekken

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel