per pagina
    1 - 60 van 64 resultaten
  • 1
  • 2

QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics is een merk dat leidt, niet volgt. Dit is de filosofie van oprichter dr. Med. Erich Schulte – een erkende traumatoloog, plastische chirurg en internationale huidverzorgingspionier. De visie van de oprichter was niet alleen om een reeks producten te produceren, maar om een compleet systeem voor verjongende huidverzorging te ontwikkelen. 

QMS Medicosmetics is een merk ontwikkeld door artsen voor het professionele veld, niet voor conventionele huidverzorging. Dit maakt het verschil omdat we de oorzaken van huidveroudering willen aanpakken, niet alleen de symptomen. Daarom richten we ons op de meest waardevolle anti-aging ingrediënten, namelijk huididentiek collageen en hyaluronzuur. Beide actieve ingrediënten worden ook door het menselijk lichaam aangemaakt, maar worden met het ouder worden niet meer voldoende aangemaakt om de huidvernieuwing te stimuleren. Deze natuurlijke actieve stoffen worden bijzonder goed door de huid opgenomen en helpen haar haar zelfstandigheid te herwinnen volgens het principe van "hulp voor zelfhulp".

Baanbrekende huidverzorging

De klinisch geteste QMS-formuleringen brengen deze krachtige actieve ingrediënten in de huid, waar ze de huid hydrateren en het metabolisme van de huid activeren. Op deze manier worden de begeleidende verzorgende stoffen van onze cosmetica optimaal opgenomen, wordt de beschermende barrière van de huid gestabiliseerd en wordt het huidoppervlak gladgemaakt. Als collageenpioniers hebben we dit principe sinds 1994 geperfectioneerd, zodat gebruikers uit de eerste hand kunnen profiteren van onze uitzonderlijke klinische en praktische ervaring. Om het best mogelijke effect te garanderen, laten we ook de toepassing van onze producten niet aan het toeval over.

Gekozen door de besten

De huid verandert immers snel met QMS en kan haar prestaties het meest effectief behouden met continu aangepaste verzorgingsroutines. Het is letterlijk een doctoraatsthesis – maar het is geen karwei: wij zorgen ervoor dat je dagelijkse huidverzorgingsroutine een plezierige, ontspannende wellness-ervaring is die je uiterlijk zichtbaar optimaliseert en op elk moment kan worden gedaan. Dit is precies hoe huidverzorging zou moeten zijn voor toppresteerders die graag onafhankelijk blijven en hetzelfde van hun huid verwachten. Onze huidverzorging is voornamelijk rechtstreeks via ons verkrijgbaar of via de beste spa's ter wereld. Alleen zo kunnen we gebruikers professionele ondersteuning bieden, regelmatig de conditie van hun huid controleren tijdens diepgaande consulten en ervoor zorgen dat ze de juiste producten op het juiste moment gebruiken.

Waarom QMS 

Collageenspecialist met klinische wortels, levert resultaten sinds 1994:

- Pakt de oorzaken van huidverzorgingsproblemen aan, niet alleen de symptomen

- Antiaging ingrediënten met optimaal gedoseerd, huididentiek collageen en hyaluronzuur

- Staat voor zeer effectieve, plezierige huidverzorgingsroutines

- Biedt voortdurende ondersteuning van veel van 's werelds beste schoonheidsexperts

- End-to-end ontwikkeling en productie in Duitsland

Stel je vraag

Wij delen onze schoonheidsgeheimen om jou de kans te geven om je net zo vitaal, verzorgd en zelfverzekerd te voelen. We laten je graag kennismaken met hoogwaardige huidverzorgingsroutines voor mensen met hoge eisen en weinig tijd. Laat je inspireren en vertrouw op onze expertise. We coachen je ook graag individueel en beantwoorden al je QMS vragen via ilona@inceman.nl of 045-5416801.

Collageenproducten.nl

De beste QMS Medicosmetics huidverzorgingsproducten koop je bij collageenproducten.nl. Alle producten op voorraad en snel bij jou afgeleverd en géén verzendkosten boven 75 euro!  Collageenproducten.nl is jouw professionele en bovendien de betrouwbaarste QMS webshop van Nederland en België. Bestel maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur en zaterdag voor 12.00 uur, dan wordt je bestelling meteen de volgende werkdag geleverd. We versturen met Postnl.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel