Ontdek onze verzorging tegen hyper pigmentatie

Wat is hyperpigmentatie? Het treedt op wanneer de huid te veel melanine produceert, wat leidt tot de vorming van pigmentvlekken die het huidoppervlak verstoren. Er kunnen veel oorzaken zijn van hyperpigmentatie, zoals UV-licht, hormonen of medicijnen, om er maar een paar te noemen. Deze pigmentatieveranderingen omvatten ook melasmavlekken, die vaak over grote delen van de huid kunnen verschijnen. Ze worden met name veroorzaakt door hormonale veranderingen, zoals tijdens de zwangerschap of als gevolg van het nemen van hormoonpreparaten.

Hyperpigmentatie omvat ook klassieke zonnesproeten. Deze zijn het resultaat van genetische aanleg en komen vaker voor tijdens de zomermaanden. Ouderdomsvlekken zijn de meest bekende vorm van hyperpigmentatie, vaak als gevolg van blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Als deze oneffenheden in je huid je storen, kan hoogwaardige en effectieve huidverzorging daar iets aan doen.

Kies een huidverzorgingsproduct dat is verrijkt met antioxidanten zoals tocoferol en resveratrol en de huid beschermt tegen vrije radicalen en celveranderingen. Het is ook bijzonder belangrijk om een ​​zonbeschermingsproduct met een hoge SPF te gebruiken. Onze huidverzorgingsroutine om hyperpigmentatie te helpen verwijderen en melasmavlekken te behandelen omvat:

• Intensieve maar milde gezichtsreiniger

• Zacht exfoliërende gezichtslotion

• Gezichtstoner met tocoferol voor een evenwichtige teint

• Serum om pigmentvlekken te verminderen voor een egale teint

• Intensieve anti-aging crème

• Regenererende en hydraterende gezichtsverzorging

• Zonbeschermingslotion met SPF 50

De juiste huidverzorgingsroutine voor hyperpigmentatie 

Stap 1: Intensieve maar milde gezichtsreiniger Deep Gentle Cleanser reinigt de huid grondig maar zacht, maakt de poriën vrij van overtollig talg en onzuiverheden en biedt tegelijkertijd bescherming tegen irritatie en uitdroging. Breng de hoogwaardige reinigingsemulsie met de handen aan. Emulgeer de reiniger met een beetje water en verwijder vervolgens met onze QMS-spons.

Stap 2: Gezichtstoner met tocoferol voor een gebalanceerde teint. Een gezichtstoner bereidt je huid voor om de volgende verzorgingsproducten beter op te nemen. Onze Hydrating Boost Tonic Mist herstelt de natuurlijke pH-waarde van je huid en laat deze verfrist aanvoelen. Verrijkt met de antioxidant tocoferol, biedt deze gezichtstoner je een effectieve bescherming tegen vrije radicalen.

Stap 3:  Zacht exfoliërende gezichtslotion om je teint er egaler uit te laten zien en de natuurlijke glans te herstellen, verwen je huid met regelmatige peelings: Exfoliërende vloeistof met 11% AHA's en pH 3,5. De exfoliant heeft een zacht peelend effect dat de huid verfijnt en optimaliseert voor ons dagcollageen en nachtcollageen, wat resulteert in een heldere, gladde huid vol vitaliteit. De exfoliant bevrijdt de huid op subtiele wijze van dode huidcellen en lossen verharde verhoorningen op, terwijl ze de celdelingsprocessen activeren. 

Stap 4: Serum om pigmentvlekken te verminderen voor een egale teint. Ons Even Tone Serum is speciaal ontwikkeld voor de huid met een neiging tot hyperpigmentatie. Dit premiumproduct beïnvloedt de melaninesynthese en blokkeert de verschillende fasen van de melanineproductie met een geselecteerd complex van actieve ingrediënten. Hierdoor worden bestaande pigmentvlekken lichter en wordt de vorming van nieuwe huidverkleuringen effectief voorkomen.

Stap 5: Half serum, half olie. Dit olieserum combineert de hoogwaardige actieve stoffen van een serum met de voordelen van een gezichtsolie. Het voedt, herstelt en regenereert de huid. Het brengt de beschermende zuurmantel weer in balans, voegt lipiden toe en compenseert diverse tekorten in je huid. Het voorziet de huid van intens vocht en vertraagt ​​zichtbaar het verouderingsproces, maakt de huid voller en vermindert rimpels.

Stap 6: Intensieve anti-verouderingscrème. Onze revolutionaire Advanced Cellular Marine anti-verouderingscrème bevat zeer effectieve zeevenkelstamcellen om de lichaamseigen natuurlijke stamcellen te ondersteunen bij het regeneratieproces. Het verbetert de stofwisseling van je huid en voorkomt zichtbaar tekenen van huidveroudering.

Stap 7: Zonbescherming met SPF 50+. UVA- en UVB-stralen kunnen leiden tot vroegtijdige huidveroudering en bijdragen aan hyperpigmentatie. Dit maakt een sterk zonbeschermingsproduct bijzonder belangrijk in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng onze hoogwaardige Cellular Sun Shield-lotion met SPF 50 aan om je huid te beschermen tegen de zonnestralen en om de natuurlijke herstelmechanismen van de huid te activeren.

Stap 8: Bescherm je huid van binnenuit met Collagen Intravital plus

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel