QMS Medicosmetics Moisturizers

Artikel 22 van 30

Hydraterende cremes, Serums en meer

Onze Premium Moisturizing Must-Haves

Als je wilt dat je huid er fris, stralend en gezond uitziet, is het een must om deze van voldoende vocht te voorzien. Verschillende factoren zoals schadelijke omgevingsinvloeden, overmatige stress, verkeerde verzorging of leeftijd kunnen je huid gevoelig maken voor uitdroging. Het zal dan schilferige plekken hebben, strak aanvoelen en de neiging hebben om te jeuken. Dit maakt het nog belangrijker om je huid te verwennen met een rijke vochtinbrengende crème. Een gezichtscrème zorgt voor een hydraterende verzorging,

Deze zitten vol met hoogwaardige actieve ingrediënten die de huid zichtbaar helpen hydrateren en tegelijkertijd zorgen voor een effectieve opslag van vocht. Onze musthaves voor vochtinbrengende crèmes zijn de perfecte huidverzorgingsoplossing.

Advanced Cellular Marine    

Onze effectieve anti-aging gezichtscrème Advanced Cellular Marine is gebaseerd op een revolutionaire technologie die zijn kracht ontleent aan stamcellen van zeevenkel. De stamcellen uit het weefsel van deze plant, afkomstig uit Bretagne, bevatten hoogwaardige voedingsstoffen die de huideigen stamcellen kunnen beschermen en hun regeneratievermogen kunnen verbeteren. De levensduur van de cellen wordt verlengd en zichtbare huidveroudering wordt vertraagd, waardoor de teint een stralende gloed krijgt. Breng onze ultra-effectieve gezichtscrème 's ochtends en' s avonds na het reinigen aan.

Antioxidant      

Als je een droge en gestreste huid hebt, kan onze Antioxidant Crème helpen. Deze zorgvuldig samengestelde vochtinbrengende lotion hydrateert je huid intensief en ondersteunt de regeneratie ervan. Resveratrol beschermt de cellen tegen vrije radicalen in de omgeving die schade en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Ectoïne biedt bescherming 's nachts. Tip: Voor een extreem droge huid kun je onze gezichtscrème ook als rijke dagcrème gebruiken.

ACE Vitamine

Onze slimme ACE Vitamin-hydraterende verzorging heeft een ingebouwde klok. Dankzij dynamisch gestructureerde verzorgingscycli beschermt het de huid overdag met een effectief vitaminecomplex, zorgt het voor een weldadige ontspanning door 's avonds de celactiviteit te stimuleren en regenereert het de huid 's nachts. Uw teint ziet er intensief verfrist en zichtbaar gladder uit.

Liquid Proteins    

Onze hoogwaardige Liquid Proteins Fluid is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de jonge huid en de mannenhuid. De ultralichte formule voelt bij het aanbrengen aangenaam zacht aan op de huid. Het creëert een beschermende film die de huid beschermt tegen vochtverlies. Een werkstoffencomplex met hyaluronzuur, squalan, ceramiden en zijdeproteïnen hydrateert de huid, versterkt de elastinevezels en stimuleert tegelijkertijd de celstofwisseling.

Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream

Onze Active Glow SPF 15 dagcrème bevat een exclusieve combinatie van vitamines en verzorgt je huid met veel vocht. Tegelijkertijd bevat deze romige vochtinbrengende crème een lichtbeschermingsfiltersysteem dat de gevoelige huid van het gezicht beschermt tegen UV-stralen en zo huidveroudering effectief tegengaat. Een zachte tint geeft je een mooie, natuurlijk frisse teint. 

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel