Wil jij ook een vlekkeloze huid

Artikel 19 van 30

Wat is ons geheim voor jouw vlekkeloze huid

Het simpele antwoord is dat je de hoogwaardige en klinisch bewezen huidverzorgingsproducten van QMS Medicosmetics gebruikt. Onze producten zijn vooral populair bij sterren en beroemdheden als ze zich voorbereiden op nachten op de rode loper. Om dezelfde glamoureuze look te krijgen, raden we onze peeling Active Exfoliant 11%, het rijke Hydro Foam Mask en natuurlijk onze Collagen Serums aan.

Absoluut een van de belangrijkste dingen voor een stralende, gezonde huid is een goede huidverzorgingsroutine. Dit zijn onze 5 stappen naar een vlekkeloze huid:

1. Reinig je gezicht met onze Deep Gentle Cleanser

2. Gebruik de Hydrating Boost Tonic Mist om achtergebleven vuil en bacteriën te verwijderen en de beschermende laag van de huid te reguleren.  

3. Gebruik regelmatig een exfoliant. Of je nu van plan bent de rode loper te verlichten of er gewoon goed uit wilt zien voor je normale dag, onze Active Exfoliant 11% combineert fruitzuren en enzymen om je huid effectief te bevrijden van dode huidcellen en de celvernieuwingsprocessen te stimuleren. Tegelijkertijd verwijdert het overtollig talg uit de poriën, waardoor ze zichtbaar kleiner lijken. Dankzij ons slimme anti-irritatiecomplex verlicht de gezichtspeeling ook huidirritaties en kalmeert de teint. We raden aan om de peeling te gebruiken na het reinigen en voor het aanbrengen van je huidverzorgingsproducten. Hierdoor kan de huid de actieve ingrediënten in producten zoals ons Hydro Foam Mask en Day Collagen Serum beter opnemen. Als je voor het eerst een peeling gebruikt, probeer dan onze Active Exfoliant 7% gezichtspeeling.

3. Gebruik Collageen om de huid te hydrateren, te beschermen en te versterken. Day Collagen werkt met het revolutionaire collageen- en hyaluronzuurcomplex Neotec A15® en Matrixyl 3000® om de huid intensief te hydrateren en langdurig vocht op te slaan. Collageen verhoogt de elasticiteit van je huid en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. Tegelijkertijd biedt ons collageenserum een ​​effectieve bescherming tegen vrije radicalen die de huid beschadigen en kunnen leiden tot vroegtijdige huidveroudering. Gebruik ons ​​eersteklas hydraterende serum dagelijks en vergeet niet om ook uw nek en decolleté te verwennen met deze effectieve hydraterende verzorging. Breng 's avonds ons Night Collagen Serum uit dezelfde lijn aan om je huidverzorgingsroutine te voltooien.

4. Breng lip- en oogverzorging aan

5. Breng je Day- en Night Cream aan om te hydrateren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

6. Soms heeft je huid wat extra verzorging nodig. Gebruik regelmatig ons Hydro Foam Mask om je huid goed gehydrateerd te houden. Dit schuimmasker voelt heerlijk aan op het gezicht, trekt snel in en geeft de huid direct een fris en vernieuwd gevoel. Laat het product ongeveer 15 minuten intrekken en masseer daarna de resten zachtjes in de huid. Verrijkt met hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht met heilzame zijde-eiwitten en rijke jojoba-olie, laat het de huid intensief gehydrateerd en heerlijk zacht en glad aanvoelen. Ingrediënten zoals panthenol en allantoïne kalmeren de huid, terwijl speciaal geselecteerde vitamines een hoogwaardige bescherming bieden tegen vrije radicalen in de omgeving. Ons hydraterende masker is ook ideaal na het zonnebaden en biedt verlichting aan de geïrriteerde huid.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel