QMS Collageen Creme - Lees waarom

Artikel 18 van 30

Collageen crème? QMS Medicosmetics maakt de allerbeste, lees waarom….

De glans en veerkracht die je huid krijgt is er erg mooi!

Sinds een jaar is de beautywereld weer volledig in de ban van collageen. Er worden veel nieuwe collageenhoudende- en stimulerende crèmes en serums geïntroduceerd. Interessant, maar er is een addertje onder het gras. Veel van die producten doen nog altijd minder dan ze beloven, ondanks technologische inzichten…Vandaar we je het verhaal van QMS Medicosmetics vertellen. Als je deze producten gebruikt, ga je wèl een wereld van verschil merken.

 

Het ene collageen is het andere niet

Collageen maakt onderdeel uit van het steunmatras van je huid, en houdt haar soepel en veerkrachtig. Collageen in huidverzorging heeft vooral een hydraterende werking. Vaak zijn collageenmoleculen dermate groot dat ze überhaupt niet in de huid kunnen doordringen en daardoor mist het de slagkracht om meer te doen dan het huidoppervlak zacht houden.

Om dat voor elkaar te krijgen hebt je echt meer nodig. Er is een merk dat er in 1986 al in slaagde om een prachtige formulering op basis van huididentiek collageen te maken: QMS, opgericht door de Duitse plastisch chirurg Erich Schulte.

​Het belang van collageen

Collageen is een eerstelijns defensie bij wondgenezing. Het lichaam maakt in no-time collageen aan om een wond te dicht te maken, zodat het genezingsproces snel kan starten. Schulte wist een werkzame stof te ontwikkelen die net zo mooi is als het huideigen collageen. Het werd gekoppeld aan drie verschillende maten hyaluronzuur moleculen en samen werd het gepatenteerd als Neotec A 15®. Deze cocktail is in QMS gekoppeld aan Matrixyl3000 peptiden. De peptiden fungeren als signaalstoffen voor een verbeterde collageen- en elastine productie en meer hyaluronzuur in de huid.

Rundercollageen, waarom?

Het oplosbare collageen in het complex is voor 97% gelijk aan ons eigen collageen. QMS maakt gebruik van atelocollageen. Er bestaat telo- en atelocollageen. De laatste is een zachtere gel met een hogere doordringbaarheid in de huid. Ook maakt QMS gebruik van rundercollageen en niet zoals gebruikelijk het viscollageen. Rundercollageen is vele malen effectiever.

 

Het Neotec complex

Het hyaluronzuur dat erin zit is verwerkt in drie molecuul afmetingen voor optimale penetratie in de huid. Het Neotec A 15® complex is het fundament in veel producten van QMS en zorgt voor een boost aan elasticiteit van de huid, behoud van een goedwerkende huidbarrière, optimale hydratatie, een verbeterde gladheid van de huid en een frisse glow van de huid.

Hoe behoud je je veerkracht

Naarmate je ouder wordt, neemt ook de hoeveelheid collageen in de huid af. Per jaar verlies je 1,5% collageen, en dat proces start al vanaf je 25ste levensjaar. Dit is natuurlijk niet tegen te houden, er zijn echter wel heel goede formuleringen zoals van QMS Medicosmetics waarmee je de veerkracht van je huid lang goed kan houden.

Dit is écht serieus resultaat

Uit technisch onderzoek blijkt dat het hoogwaardige collageen dat zij gebruiken het vochtgehalte in je huid met 245% kan verhogen na 8 weken gebruik. Er is géén andere cocktail van werkzame stoffen, die dit kan bereiken. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. De opperhuid wordt voller en flink verzadigd. Dit zorgt ook voor een beter functionerende huid barrière.

Zuiver bereidingsprocedé

Het collageen wordt in Duitsland gewonnen met behulp van biotechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van milde enzymreacties en vloeibaar makende hypothermische technieken. Zo wordt er collageen in haar zuiverste vorm verkregen zonder dat de bijzondere eigenschappen verloren gaan.

Slimme aflevertechnologie dieper in de huid

QMS maakt gebruik van een geavanceerd transportsysteem om de collageenformulering dieper in de huid te krijgen en daar ook te houden, zonder voortijdige afbraak. Gebruik het serum en je zult er twaalf uur lang plezier van hebben, zo belooft QMS. Ceo Mark Stanlein vertelde mij onlangs dat hij sinds hij QMS gebruikt geen fillers en Botox meer doet. Zo mooi gevuld en gehydrateerd blijft zijn huid. Hij is er opgetogen over.

QMS wereldwijde favorieten

De bestverkochte producten van QMS zijn de Collagen Sensitive Set en een Collagen Set voor de normale huid. De Sensitive Set bevat een Active Exfoliant (7%) en een Dag- en Nacht Collageen Serum Sensitive. In de normale ‘Hero Set’ tref je een Active Exfoliant (11%) en een normale Dag- en Nacht Collageen Serum.

Monique start met de Sensitive set

Ik gebruik momenteel de Sensitive Set en in de ban als ik al was van krachtige hydratering, ben ik verrukt dat QMS dit net zo goed oppakt. Mijn veeleisende ‘overgangs’huid reageert er prachtig op. Geen droogte, geen schraalheid. Mijn huid heeft een supergezonde glans. Met de exfoliant ben ik voorzichtig gaan opbouwen van 2x per week naar om de dag en straks dagelijks. Het is uitstekend te verdragen nu. En ik merk dat mijn serum en crème nóg beter opgenomen. Het voelt ook heerlijk glad aan. Ik vind de uitstraling van mijn huid gewoon glamorous!

De feiten nog eens

De QMS-formulering herstelt en verbetert de barrierefunctie van de huid als gevolg van hormonale veranderingen en na cosmetisch-medische behandelingen. Irritaties en kleine ontstekingsreacties worden afgeremd. De huid wordt langdurig gehydrateerd en dit zal de glans en veerkracht van de huid ten goede komen.

 

Gastblog Monique Lindeboom/Beauty Journaal

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel