Epigen Defense Mist Brume

Artikel 17 van 30

Epigen Defense Mist

De perfecte hydratatie en verzorging op zonnige dagen. Een beschermende en hydraterende tonic mist voor tussendoor. Een krachtige combinatie van werkzame stoffen, bestaande uit fructo-oligosacchariden en rodebietenextract activeert de productie en opslag van Vitamine D. Epigen peptiden bevorderen de regeneratie van de huid en activeren de cellulaire reiniging. Dit maakt de huid sterker en ondersteunt het afweer mechanisme van de huid. Panthenol, de schoonheids vitamine, zorgt voor aanvullende hydratatie en kalmeert vooral de gevoelige huid. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd en de regeneratie van de huid wordt ondersteund. Een ware hydratatie en verzorgings boost voor onderweg. Ideaal tijdens de warme zomerdagen.

Voordelen

Een speciaal complex van actieve ingrediënten activeert de aanmaak van de vitamine D-receptor en helpt de zonnevitamine op te nemen en op te slaan. Het immuunsysteem van de huid wordt extra versterkt en de huid wordt zo beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dankzij een intensieve toevoer van vocht ziet de huid er gekalmeerd en merkbaar gladder uit.

– maakt de huid strakker en elastischer 

– activeert de aanmaak van vitamine D 

– beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf 

– versnelt de regeneratie van de epidermis 

– heeft een kalmerende en hydraterende werking 

– zorgt voor een egale teint 

– ideaal onderweg of op vakantie  

– ideaal om je make-up te fixeren

Ingrediënten

Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Heptyl Glucoside, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Phenoxyethanol, Maltodextrin, Levulinic Acid, Potassium Lactate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Heptanol, Pentapeptide- 48.

Toepassing

Spray Epigen Defense Mist van ongeveer 30 cm afstand op je huid. Houd je ogen daarbij gesloten. Gebruik de spray naar behoefte, ’s ochtend, ’s avonds of op elk willekeurig moment.

100 ml 

 

 

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel