QMS voor je mooiste dag

Artikel 15 van 30

QMS voor je mooiste dag

Op je trouwdag wil je niets aan het toeval overlaten en wil je er prachtig uitzien. Alles moet perfect zijn, van je stralende teint tot je make-up. Om dit alles te bereiken, kun je het beste zo vroeg mogelijk met je schoonheidsprogramma beginnen. Onze beautytips helpen je perfect voor te bereiden op je grote dag!

3 weken voor de bruiloft

Het aftellen is begonnen: de laatste drie weken voor de bruiloft zijn de kritieke weken voor je huidverzorging. Het belangrijkste om te onthouden is om door te gaan met je dagelijkse routine en niet te experimenteren met nieuwe producten. Door vast te houden aan een huidverzorgingsroutine die op jou is afgestemd, voorkom je vervelende verrassingen zoals irritatie en roodheid.

Trakteer jezelf op de luxe van een gezichtsbehandeling of een massage om je bloedsomloop te bevorderen en de structuur van je huid te verbeteren door zachte stimulatie. Je zult genieten van het effect wanneer je huid er uitgerust uitziet, minder gezwollen is en je wordt beloond met een stralende en levendige teint.

Je dagelijkse huidverzorging moet de volgende stappen bevatten:

- Zachte reiniging 

Zachte peeling (idealiter met fruitzuren)

Hydraterende producten die de huid zowel voeden als beschermen.

En vergeet nooit: bescherming tegen de zon! Zonnebrand op je trouwfoto's? Nee, dank je.

7 dagen voor de bruiloft

Wanneer je deze producten consequent gebruikt, heb je een goede basis voor een mooie teint. Ons Collagen Concentrate 7-Days System is een dagbehandeling die een absolute must is voor je voorbereiding op de grote dag. Elke dag een kleine ampul collageenconcentraat verbetert de elasticiteit van je huid en geeft deze een extra energieboost!

Als aanvullende toevoegingen raden we de volgende ingrediënten aan, die erom bekend staan ​​een stralende teint te ondersteunen: AHA fruitzuur, Vitamine A, Vitamine C en niacinamide. Je moet echter voorzichtig te werk gaan. Het is aan te raden om hier geleidelijk aan te werken om te kijken hoeveel fruitzuur je huid kan verdragen.

De dag voor de bruiloft

Verwen je huid met een extra portie vocht zodat deze de hele dag fris en stralend blijft onder de make-up. Gebruik de dag voor je grote dag onze collageenserums, Day Collagen Serum en Night Collagen Serum, evenals onze Advanced Collagen Eye Pads, die de huid rondom je ogen beschermen tegen uitdrogen. 

Advanced Collagen Eye Lift oogmaskers zijn je beste vriend voordat je de make-up aanbrengt. Deze collageen vliezen hydrateren je oogcontour voordat je make-up wordt aangebracht.

je perfecte metgezel voor de grote dag?

Onze Epigen Defense Mist zorgt voor nieuwe energie en de perfecte glans tijdens de hele dag!

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel