gratis beauty pillow

Anti Pigmentation Set

Artikel 2 van 3
€ 498,00 (inclusief btw)

Anti Pigmentation Set

4 geselecteerde QMS Medicosmetics producten om je huid te beschermen tegen schadelijke UV stralen.

1 product om hyperpigmentatie te voorkomen: Cellular Sun Shield SPF 50.

3 producten om hyperpigmentatie te verminderen: Even Tone, Epigen Pollution Detox Day Serum en Active Exfoliant 11%.

Cellular Sun Shield SPF50

Een krachtige formule, met een evenwichtige samenstelling van UVA/UVB bescherming tegen de zon en een innovatief DNA-Repair Complex. Beschermt je huid tegen zonneschade en voorkomt voortijdige huidveroudering.

De lichte textuur van de Cellular Sun Shield SPF50, verpakt in een makkelijke pomptube, zorgt voor een gemakkelijke en effectieve absorptie van de hoge beschermende formule. Het uitgebalanceerde breed-band spectrum beschermt de huid tegen zonnebrand en vroegtijdige licht-gerelateerde veroudering van de huid, terwijl een special werkstof complex het cellulair herstel activeert.

De beschermende formule helpt bij het voorkomen van pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes, helpt zonne allergie voorkomen en is vooral geschikt voor de gevoelige huid. Inhoud 30 ml.

De nieuwe Cellular Sun block biedt de hoogste bescherming zowel tegen UV A als UV B straling. 

Even Tone 

Even Tone is speciaal ontwikkeld tegen pigment en ouderdomsvlekken zonder dat het de barriere-beschermingsfunctie van de huid beschadigt. Even Tone is exclusief ontwikkeld om doelgericht pigmentvlekken te verminderen en te voorkomen dat deze erger worden. Even Tone pakt hyper pigmentatie aan, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert lijntjes. Na een paar weken consequent gebruik, vervagen pigmentvlekken en gaat je huid weer stralen. Inhoud 30 ml.

EpiGen Pollution Detox Serum

EpiGen Pollution Detox Serum vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van de huidverzorging, zegt Dr. med. Erich Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics. In het ontwikkelen van de formulering keken we naar de wetenschap van epigenetica, omdat dit fysiologische herprogrammeringsproces het vermogen biedt om de genuitdrukking gunstig te beïnvloeden en te wijzigen zonder de DNA-sequentie te veranderen.

De vooruitgang die deze techniek biedt, maakt het mogelijk om meer nauwkeurigheid en effectiviteit te leveren bij het verzorgen en repareren van de huid. Het zeer innovatieve actieve ingrediëntencomplex in EpiGen Pollution Detox Serum helpt de negatieve chemische markeringen die de huid beschadigen te deactiveren, terwijl de epidermale regeneratie wordt versneld, het celreinigingsproces wordt geactiveerd en de huidveroudering vertraagd en pigmentvorming geremd. Inhoud 30 ml.

Active Exfoliant 11%

Bevat 11% fruitzuren met een ph-waarde van 3.0 en is geschikt voor alle huiden. Lost de tussencelstof tussen de dode huidcellen op. Dode huidcellen blijven gemiddeld 12 dagen aan de oppervlakte liggen en worden daarna afgestoten, waardoor de huidstructuur gladder wordt, pigmentvlekjes minder worden en de porien worden minder grof.  

Een zachte en zeer effectieve exfoliërende vloeistof, bestaande uit fruitzuren en enzymen om dode huidcellen vrij te maken en celvernieuwing te stimuleren. De innovatieve formulering biedt de huid veel voordelen. Actieve ingrediënten, gecombineerd met geavanceerde technologie zorgen voor een optimale opname van de actieve ingrediënten en voor bescherming en voorbereiding van de huid.

Regelmatig gebruik draagt ​​bij tot een blijvende verfijning van de poriën en een stralende huid. Inhoud 30 ml.

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel