Leeftijd gebonden huidverzorging 25+ 35+ 50+

Artikel 1 van 3 Volgende

 

Je huid vanaf vijfentwintig jaar

Schermafbeelding 2016-02-18 om 08.28.31

Je huid vanaf vijfentwintig jaar

Rond je vijfentwintigste levensjaar worden de eerste lichte verouderingsverschijnselen zichtbaar. De eerste lijntjes rond je ogen, iets minder volle wangen en frons lijntjes op je voorhoofd beginnen langzaam maar zeker te komen.

Huidverzorging vanaf je vijfentwintigste levensjaar bepaalt mede hoe je huidbeeld zich in de toekomst ontwikkelt en verandert.

Ga er nooit vanuit dat een mooie, gezonde huid vanzelfsprekend is. Op tijd starten met de juiste huidverzorging helpt mee je huid zo lang als mogelijk in een goede conditie te houden. We worden elke dag vierentwintig uur ouder, dus anti veroudering moet ook een dagelijks iets zijn, net zo logisch als tanden poetsen.

Ben je veel buiten, ben je een zon aanbidster of aanbidder, dan is een goede UV bescherming met een hoge spf een must.

Tips voor een mooie huid

Basis regels voor een mooie huid

Effectieve huidverzorging start met een grondige reiniging met een reinigingsprodukt zonder minerale olie of vet. Dit omdat een minerale grondstof je porien verstopt en je huid afsluit als een laag kaarsenvet. QMS Deep Gentle Cleanser verwijdert grondig, maar verantwoord je huid en zelfs je oog make-up. Hydrating Boost Tonic zorgt dat de PH-waarde van je huid herstelt.

Voor een jong en actief persoon is de Active Glow de juiste dagverzorging. Active Glow bevat een combinatie aan vitamines en is een sterke moisturizer en beschermer voor je huid. Je hebt de keuze uit 2 soorten:

- Active Glow SPF 15: met SPF 15, zacht tintje, transparant - Zomer topper

- Active Glow Tinted Day Cream: zonder SPF, meer kleur en beter dekkend - Winter topper

Mijn geheimtip….gun jezelf een oogcreme, en/of een oogmasker daar de eerste rimpeltjes juist rond je ogen zichtbaar worden en voorkomen is beter dan genezen.

 

Je Huid vanaf vijfendertig jaar

Schermafbeelding 2016-02-18 om 08.28.44

Je huid vanaf vijfendertig jaar

Je huid met vijfendertig jaar begint nu echt te veranderen. Het verouderings proces en de negatieve invloeden van buitenaf, denk aan milieu, roken stress, UV stralen etc. beginnen nu echt zichtbaar te worden. Daarbij komt nog dat je celdeling en celconditie achteruit gaan…tijd voor actie.

Als je huid tekenen van veroudering begint te vertonen is het tijd hier iets tegen te doen

Je huid verandert nu enorm en is gevoeliger voor negatieve epigenetica, negatieve invloeden van buitenaf. Fijne lijntjes rond je ogen en je mond worden dieper en duidelijk zichtbaar doordat ook je celdeling tragen wordt en het collageen begint af te nemen. Het verminderen van het collageen uit zich in een lager vochtgehalte, minder veerkracht en minder elastine in je huid. Elastine gebrek uit zich in verticale lijnen vanuit je ogen en wangen.

Belangrijke verzorgingstips

Basisregels voor een mooie huid

Het aanvullen van je collageen type 1 kun je de verouderings verschijnselen tegengaan. De wereldwijd gepattenteerde QMS Collagen Systems zijn dusdanig samengesteld en ontwikkeld dat anti-aging een feit is en dat je huid daadwerkelijk verjongert.

Een ander huid probleem wat kan onstaan vanaf vijfendertig jaar zijn de pigment vlekken en pigment storingen. Ook hiervoor hebben we een oplossing in de vorm van een instituutbehandeling en thuisverzorging. Thuis gebruik je QMS Even Tone om de kleur balans van je huid te herstellen. Een must bij pigment storingen is het dagelijks gebruik van Cellular Sun Shield spf 50

Wetenschappers hebben ontdekt dat pigmentvlekken niet alleen veroorzaakt worden door leeftijd en UV straling, maar ook door luchtverontreiniging. Je ontkomt na je 35e levensjaar niet meer aan het gebruik van Epigen Pollution Detox Day Serum om je huid te beschermen tegen negatieve invloeden uit het milieu. Epigen Pollution Detox Day serum ruimt afvalstoffen in je huid op en voorkomt zo pigment ophopingen.

 

Je Huid vanaf vijftig jaar

qms medicosmetics huidinstituut parkstad permanent beauty

Je huid vanaf vijftig jaar

Vanaf nu wordt je huid dunner en de elasticiteit, collageen gehalte en vochtgehalte nemen verder af. Rimpels worden steeds talrijker en dieper. Pigmentvlekken worden steeds storender.

Gun je huid speciale voedende anti-aging verzorging

Vanaf deze leeftijd ontkom je niet aan de verouderingsverschijnselen. Je huid wordt duidelijk droger, is minder elastisch, je hebt ’s morgens langer nodig om weer in de plooi te geraken en rimpels zijn nu niet meer te overzien. Het is een mix van natuurlijke veroudering, hormonen en vochtgebrek wat deze verouderingsverschijnselen veroorzaken. Rond de vijftig kunnen ook skin tears onstaan. Skin tears ontstaan wanneer de dermis los geraakt van de epidermis. Er kan geen celcommunicatie meer plaatsvinden en deze huid is heel moeilijk nog te verbeteren.

Belangrijke verzorgingstips

 • Stamcel verzorging is nu geen overbodige luxe. Advanced Cellular marine is de perfecte verzorging voor de huid vanaf vijftig jaar. 
 • Je komt in de overgang met alle gevolgen van dien. Je huid heeft last van hormoonveranderingen: gebruik daarom vanaf je 50ste levensjaar Collagen Recovery Day- & Night Cream, de eerste moisturizer met collageen!
 • Wat is je huid je waard - Advanced Pearl Protein, als je de echte top wilt!
 • Gebruik ;s nacht na je 50ste levensjaar de krachtpatser Advanced Ion Equalizing System om je nachtelijke regeneratie proces te stimuleren.
 • QMS Density Structure is een super "wangen" creme. Geeft stevigheid en stimuleert de aanmaak van elastine. Een must vanaf 50 jaar!
 • Collagen System elke dag zowel ’s morgens als ook ’s avonds gebruiken. Geef je huid terug wat hij tekort komt.....Collageen!
 • Gebruik Gentle Exfoliant Daily Lotion aangepast aan je huidconditie: all skin, oily skin of sensitive skin
 • Boost je huid een weekje met Collagen Concentrate 7 Days System voor meer vocht en stevigheid.
 • Oogverzorging niet vergeten! Lip Line Corrector tegen die storende verticale lijntjes rondom je mond niet vergeten!!
 • Verslappingen in je hals en je decollete verzorg je nu met Firm Density. Je hals en decolleté verdienen deze verstevigende verzorging.
 • Verzorg je handen met een vochtregulerende en voedende handcreme, QMS Replenishing Protection Hand Care. Je handen verraden anders je leeftijd!
 • Dipje? - dan is dit de oplossing - Collagen Concentrate 7 Days System. Een intensieve 7-daagse oppepkuur. Je dagelijkse extra energie en hydratatie boost. Het nieuwe Collagen Concentrate 7 Days System is een extra sterke energieboost voor je huid. Het is dan ook de ideale aanvulling op je bewezen Collagenen. Deze 7 daagse energieboost geeft je huid een betere en mooiere teint en extra stevigheid.

Basisregels voor een mooie huid

De oplossing voor een mooiere huid vind je bij anti-aging producten. Moisturizers op huideigen lipide basis, verrijkt met plantaardige stamcellen, zorgen voor een verjongende werking. Verzorg met alle luxe en werkstoffen die QMS moisturizers je te bieden hebben. 

Onze speciale hals verzorging Firm density bevat bewezen ingredienten die een verstevigende werking hebben op hals en decolleté. Naarmate de huid ouder wordt, gebruik je mildere producten, die de huidbarriere in tact laten. De huid kan zich steeds trager herstellen omdat het collageen niveau steeds verder daalt. Bij huidbeschadiging reageert de oudere huid door het verkeerde collageen aan te maken, namelijk littekenweefsel. Littekenweefsel bestaat ook uit collageen, maar dat is collageen type 3, terwijl collageen type 1 ons steuncollageen is.

Enkel door het gebruik van het gepatenteerde QMS Collagen System, QMS Collagen System Sensitive, QMS Collagen Recovery Day- & Night Cream en QMS Intraviatal plus, krijgt je huid Collageen terug...en dat zie je!!

 

© 2009 - 2023 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel