supplementen

Intravital Plus - QMS Medicosmetics

Vorige Artikel 104 van 159 Volgende
€ 79,00 (inclusief btw)

Intravital Plus voegt collageen toe van binnenuit aan de huid. Intravital Plus bevat een collageen voor de huid dat via inname onze huid tot 65% met collageen bevoorraad. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. Hierbij heeft Dr. Schulte de noodzakelijke antioxidanten en vitamines voor ons lichaam toegevoegd. Belangrijk bij collageen supplementen is dat het hier moet gaan om maagsap resistente capsules! Collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur of een zuur breekt dit eiwit af. Door deze capsules zo te ontwikkelen dat maagsap resistent zijn, kunnen we op een probleemloze manier collageen oraal innemen. Dit geeft een nieuwe vorm en een groot voordeel aan anti-aging in het algemeen.

Stress, UV-straling, smog, ozon belasting, eenzijdige voeding, alcohol en nicotine zijn typische vijanden voor onze gezondheid. Hierdoor ontstaan verhoogde concentraties vrije radicalen in het lichaam. Om deze vrije radicalen te neutraliseren zijn antioxidanten een absolute noodzaak. Neem hiervoor dagelijks Intravital.

Wat kan men verwachten?

De QMS Medicosmetics Intravital Plus zorgt voor een beter huidbeeld en ondersteunt de algehele gezondheid. Door zijn hoge aandeel collageen, biedt de QMS Intravital Plus de absolute nieuwste technologie om rimpels en vroegtijdige veroudering nu ook van binnenuit te voorkomen.

De Intravital Plus

  • normaliseert de PH-waarde
  • stimuleert de collageen synthese
  • optimaliseert en herstelt huidfuncties
  • voorkomt pigmentstoringen
  • geeft zonbescherming
  • verzacht fijne lijntjes
  • versterkt de barriere functie van de huid

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Gebruik de Intravital Plus minimaal 3 maanden (2 stuks per dag) of 6 maanden (1 stuk per dag) om het gewenste resultaat te bereiken. Intravital Plus kan bij alle andere soorten supplementen ingenomen worden.

Inname Intravital Plus

Neem 2 keer per dag 1 capsule in een half uur voor het ontbijt en `s avonds voor het het slapen gaan. Bij huidproblemen zoals acné of in de zomermaanden mag u de dosis verdubbelen.

Contra-indicaties: geen

Opmerking: de urine kan iets geler of sterker worden door de Intravital. Dit is heel normaal. Gebruik de Intravital minimaal 3 maanden, 2 keer per dag om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Inhoud 60 stuks

 

QMS Medicosmetics Intravital Plus 

Specificatie Omschrijving
Huidsoort Gevoelige huid

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en ontvang als eerste de nieuwtjes!
Aanmelden

EPIGEN BESPAAR 112 EURO:

© 2009 - 2021 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel