wij zijn een officieel gecertificeerde QMS Medicosmetics Skin huidinstituut vanaf 2014 

Bestel vandaag nog je !QMS collageen producten bij Huidinstituut Parkstad Permanent Beauty

 

QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics biedt gerichte en wetenschappelijk bewezen producten, die de huid van onze klanten zichtbaar veranderen en zowel onmiddellijke als langdurige resultaten opleveren. Opgericht door artsen en wetenschappelijk bewezen, zijn we een baanbrekend huidverzorgings productiebedrijf dat zich toelegt op innovatieve productontwikkeling om iedereen in staat te stellen een gezondere en mooiere huid te bereiken. 

Bij QMS combineren we hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijke formuleringen om de structuur en kwaliteit van je huid te verbeteren. Wij zijn huidverzorgingsexperts en richten ons op een resultaatgerichte aanpak. 

In onze wereld draait alles om logica, niet om wonderen.

Milieu bewust

In de wereld van vandaag heeft elk verantwoordelijk bedrijf de plicht alles in het werk te stellen om afval te verminderen en vervuiling te voorkomen. Door de hoeveelheid plastic afval in de afgelopen 50 jaar te verdubbelen, moeten we allemaal ons steentje bijdragen om onze planeet te helpen.

Met onze nieuwe rebranding hebben we de hoeveelheid verpakkingen die we gebruiken tot 50% verminderd op sommige producten. We hebben secundaire, overtollige verpakkingen, zoals polystyreen, verwijderd en onze FSC-dozen (Forest Stewardship Council) kleiner gemaakt, dus ze zijn afgestemd op de grootte van onze flessen, potten en tubes.

We nemen ook deel aan “Der Grüne Punkt”, een Duits systeem voor de financiering van recycling van grondstoffen en het verbeteren van de duurzaamheid van productverpakkingen. Hoewel we weten dat we nog een lange weg te gaan hebben, geloven we dat elke stap vooruit een goede stap is om een ​​groener merk te worden.⠀

QMS Medicosmetics officiële online webshop voor Nederland en Belgie

 

Huidinstituut Parkstad I Permanent Beauty is de QMS Medicosmetics huidspecialist voor de omgeving Kerkrade, Landgraaf, Heerlen, Klimmen en Maastricht

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en ontvang als eerste de nieuwtjes!
Aanmelden

Klantervaringen

  • 08-10-2020 - Permanent Beauty is voor mij ook écht al jaren een...  lees meer
  • 16-09-2020 - Ik heb zeker 20 minuten met Ilona gesproken over welke...  lees meer
  • 28-06-2020 - Geweldig die kerst sets...heb meteen een adventkalender en 2 mooie...  lees meer
Plaats een bericht

Productoverzicht

 

 

© 2009 - 2020 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel