QMS tips voor je huid met 25 jaar

Artikel 5 van 30

Je huid vanaf vijfentwintig jaar

Schermafbeelding 2016-02-18 om 08.28.31

Je huid vanaf vijfentwintig jaar

Rond je vijfentwintigste levensjaar worden de eerste lichte verouderingsverschijnselen zichtbaar. De eerste lijntjes rond je ogen, iets minder volle wangen en frons lijntjes op je voorhoofd beginnen langzaam maar zeker te komen.

Huidverzorging vanaf je vijfentwintigste levensjaar bepaalt mede hoe je huidbeeld zich in de toekomst ontwikkelt en verandert.

Ga er nooit vanuit dat een mooie, gezonde huid vanzelfsprekend is. Op tijd starten met de juiste huidverzorging helpt mee je huid zo lang als mogelijk in een goede conditie te houden. We worden elke dag vierentwintig uur ouder, dus anti veroudering moet ook een dagelijks iets zijn, net zo logisch als tanden poetsen.

Ben je veel buiten, ben je een zon aanbidster of aanbidder, dan is een goede UV bescherming met een hoge spf een must.

Tips voor een mooie huid

Basis regels voor een mooie huid

Effectieve huidverzorging start met een grondige reiniging met een reinigingsprodukt zonder minerale olie of vet. Dit omdat een minerale grondstof je porien verstopt en je huid afsluit als een laag kaarsenvet. QMS Deep Gentle Cleanser verwijdert grondig, maar verantwoord je huid en zelfs je oog make-up. Hydrating Boost Tonic zorgt dat de PH-waarde van je huid herstelt.

Voor een jong en actief persoon is de Active Glow de juiste dagverzorging. Active Glow bevat een combinatie aan vitamines en is een sterke moisturizer en beschermer voor je huid. Je hebt de keuze uit 2 soorten:

- Active Glow SPF 15: met SPF 15, zacht tintje, transparant - Zomer topper

- Active Glow Tinted Day Cream: zonder SPF, meer kleur en beter dekkend - Winter topper

Mijn geheimtip….gun jezelf een oogcreme, en/of een oogmasker daar de eerste rimpeltjes juist rond je ogen zichtbaar worden en voorkomen is beter dan genezen.

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel