QMS Advanced Collectie

Artikel 9 van 30

QMS Advanced Collectie

Advanced Cellular Marine

Onze effectieve anti-aging gezichtscrème Advanced Cellular Marine is gebaseerd op een revolutionaire technologie die zijn kracht ontleent aan stamcellen van zeevenkel. De stamcellen uit het weefsel van deze plant, afkomstig uit Bretagne, bevatten hoogwaardige voedingsstoffen die de huideigen stamcellen kunnen beschermen en hun regeneratievermogen kunnen verbeteren. De levensduur van de cellen wordt verlengd en zichtbare huidveroudering wordt vertraagd, waardoor de teint een stralende gloed krijgt. Breng onze ultra-effectieve gezichtscrème 's ochtends en' s avonds na het reinigen aan.

Advanced Pearl Protein 

Advanced Pearl Protein, luxe huidverzorging uit het hoogste segment. Deze luxueuze verstevigende en hydraterende creme bestaat uit parel extracten uit Japan en pure zijde proteinen. Het is de watervrije formule, die het diep indringen van zijn kostbare ingredienten garandeert, onder alle temperatuur omstandigheden.

De ingredienten zijn natuurlijke substanties. Advanced Pearl Protein bevat gegarandeerd geen emulgatoren, stabilisatoren of chemische toevoegsels. De huid verbeterende ingredienten zijn gecombineerd met huid identieke lipides (SILS), waardoor de ingredienten direct door de huid opgenomen kunnen worden. Er zitten geen occlusieve vetten in Pearl Touch.

Advanced Ion Equalizing System

Advanced Ion Equalizing System bevat een unieke formule, die de actieve ingrediënten, die dit product bevat,  met behulp van micro power technologie in de diepere lagen van de huid transporteert.

Advanced Ion Equalizing System is speciaal ontwikkeld voor je avond verzorging. Advanced Ion Equalizing System bestaat uit een nacht serum en een crème die elkaar versterken, de elastine productie van de huid te stimuleren, Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpels, zodat de huid er jonger en steviger uitziet. Als eerste en enige ter wereld is QMS Medicosmetics erin geslaagd om een product te ontwikkelen dat een werking heeft dat voorheen alleen mogelijk was met apparatuur.

Advanced cellular Alpine

Advanced Cellular Alpine oogverzorging is op basis van Edelweiss Stamcellen. Advanced Cellular Alpine is gebaseerd op een revolutionaire technologie afgeleid van de Alpen Rose stamcellen die het gevoelige gebied rond de ogen beschermt. Het stimuleertde aanmaak van nieuwe huidcellen, verhoogt de huid stamcellen vitaliteit en verbetert de huidstofwisseling. 

Fijne lijntjes, rimpels en lichte zwellingen worden zichtbaar minder. De unieke combinatie van ingrediënten en technologie werken in synergie en beschermen de huid rondom de ogen tegen voortijdige veroudering. De zijdezachte textuur wordt snel opgenomen door de huid. De huid rond de ogen gaat er jonger en stralender uitzien. Advanced Cellulaire Alpine is geschikt voor alle huidtypes en is niet vet.

Iedere keer als je Advanced Cellular Alpine aanbrengt zal de veroudering van de huid rondom de ogen worden vertraagd.

Advanced Collagen Eye Lift

Dit drievoudig werkende collageen oogmasker heeft een uiterst geavanceerde technologie die natuurlijke collageenvezels, peptiden en individuele moleculen combineert met hyaluronzuur om de huid in slechts 20 minuten te vernieuwen.

Het unieke oogmasker is gemaakt van pure collageenvezels, in plaats van biocellulose, siliconen of andere conventionele materialen. De collageenvezels zijn het actieve ingrediënt en de actieve ingrediëntendrager in een efficiënt transportsysteem voor de collageenpeptiden en -moleculen evenals voor de hyaluronzuuroplossing.

Advanced Collagen Serum in Oil 

De kracht van een zeer effectief serum en voedende Omega 3 oliën in één product.

Half serum, half olie. Dit olieserum combineert de hoogwaardige actieve stoffen van een serum met de voordelen van een gezichtsolie. Het voedt, herstelt en regenereert de huid. Het brengt de beschermende zuurmantel weer in balans, voegt lipiden toe en compenseert diverse tekorten in je huid. Het voorziet de huid van intens vocht en vertraagt ​​zichtbaar het verouderingsproces, maakt de huid voller en vermindert rimpels.

Een uniek, voedingsrijk en intens voedend collageenserum in olie met een drievoudig anti-aging effect. Het Serum in Olie versterkt de huideigen hydrolipidenlaag en voorziet de huid intensief van vocht. Voor de vochtarme en droge huid, bijzonder geschikt voor de veeleisende en rijpere huid.

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel