Mijn QMS Huidverzorging

Artikel 30 van 30

Wetenschap geen wonderen 

QMS is een van de iconen van luxe cosmetica van medische kwaliteit. Het merk staat voor klinisch bewezen, hoogwaardige huidverzorging met 97% huididentieke collagenen. Ons bekroonde huidverzorgingssysteem, ontwikkeld door medische en schoonheidsexperts, elimineert de oorzaken van huidveroudering en tekortkomingen en brengt je huid in topvorm, ongeacht huidconditie, huidskleur en geslacht. Ons recept voor succes: bewezen huidverzorgingsroutines met bijbehorende professionele ondersteuning.

Deel mijn ervaring in het gebruik van de beste QMS producten voor mijn huid, elke dag weer. Ik ben de grootste QMS fan en heb mijn dagelijkse routines tot in het kleinste detail verfijnd, passend bij mijn huid en een dagelijks leven dat zowel prestaties als een goed uiterlijk vereist.

Ontdek mijn huidverzorgingsroutines 

Elke dag moet ik cliënten ervan overtuigen hoeveel meer QMS kan doen in vergelijking met conventionele huidverzorging. In dit opzicht is mijn huidverzorgingsroutine mijn beste assistent. Het zit praktisch in mijn bloed om mijn huidverzorging effectief en toegankelijk te maken. Ik zou willen dat alles net zo perfect zouden werken als mijn huidverzorgingsroutine. Mijn huidverzorgingsroutine is de beste ijsbreker naar nieuwe cliënten en mijn huid is een belangrijk onderdeel van mijn imago. Ik ben Ilona Inceman, eigenaresse van Huidinstituut Parkstad, QMS Skin Therapist en een zeer resultaatgericht persoon. Zelfs mijn huidverzorging is geoptimaliseerd op basis van prestaties en waar voor mijn geld. Ik beveel mijn huidverzorgingsroutine ten zeerste aan als een beste oplossing voor veeleisende, moderne dames en heren.

Nu deel ik mijn schoonheidsgeheimen om jou de kans te geven om je net zo vitaal, verzorgd en zelfverzekerd te voelen als dat ik me voel. Ik laat je graag kennismaken met hoogwaardige huidverzorgingsroutines voor mensen met hoge eisen en weinig tijd. Laat je inspireren en vertrouw op mij, Ilona Inceman, directrice van Huidinstituut Parkstad. Ik coach je ook graag individueel via mail, telefoon of de social media kanalen facebook en instagram.

Mijn favoriete QMS Huidverzorging

Mijn favoriete QMS Huidverzorging

 

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel