QMS en de vette huid

Artikel 26 van 30

Herstel het natuurlijke evenwicht van je huid

Typische symptomen van een vette huid zijn een extreem glanzend, vettig uiterlijk, vergrote poriën en de aanwezigheid van puistjes of mee-eters. Deze aandoening komt vaak voor bij jonge mensen tijdens de puberteit, maar veel vrouwen hebben ook op latere leeftijd last van een glanzende huid die vatbaar is voor onregelmatigheden.

De talgklieren zijn verantwoordelijk voor dit probleem. Hun taak is om onze huid glad te houden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als ze echter in een hogere versnelling werken, produceren ze te veel talg dat zich in de poriën kan verzamelen.

Een gemengde huid – met een glanzende huid in de T-zone – is nauw verwant aan dit huidtype. De juiste huidverzorgingsroutine voor de vette huid en de gecombineerde huid kan overmatige talgproductie oplossen en in de toekomst voorkomen. De innovatieve gezichtsverzorging voor de vette en gecombineerde huid van QMS:

· Grondige gezichtsreiniger voor de vette huid en de gecombineerde huid

· Exfoliërende peeling

· Ultra-effectief collageenserum voor dag en nacht

· Zacht de-puffende oogverzorging

· Zachte detox-verzorging

Gecombineerde vette huid

Wanneer de talgklieren in een hogere versnelling werken en te veel talg produceren, kan het zich in de poriën verzamelen. De poriën worden dan vergroot, terwijl de huid er glanzend uitziet en vatbaar is voor acne. Een efficiënte schoonheidsroutine met innovatieve huidverzorgingsproducten van QMS kan de talgproductie reguleren en de reeds geproduceerde overtollige olie verwijderen. Ons assortiment omvat hoogwaardige huidverzorgingsproducten met ultra-effectieve actieve stoffen voor de behandeling van de vette huid en de gecombineerde huid.

Stap 1: Grondige gezichtsreiniging voor de vette huid en gecombineerde huid. Als je gevoelig bent voor een vette huid, is een grondige reiniging met een face wash voor de vette huid vooral belangrijk. Onze Deep Gentle Cleanser helpt op betrouwbare wijze de porie vrij te maken van overtollig talg, wat de vorming van puistjes en mee-eters kan voorkomen. Tegelijkertijd voedt de hoogwaardige emulsie ook de huid en herstelt het haar natuurlijke evenwicht.

Stap 2: Exfoliërende peeling. Een peeling verwijdert dode huidcellen en ondersteunt de huid bij het regeneratieproces. Onze Gentle Exfoliant Daily Lotions zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de vette, onzuivere huid en moeten 's ochtends en' s avonds worden aangebracht. Omdat ze op de huid blijven, blijven ze de teint verhelderen en hebben ze een antibacterieel en ontstekingsremmend effect.

Stap 3: Ultra-effectief collageenserum voor dag en nacht. Zelfs als de vette of gecombineerde huid vaak glanzend is, betekent dit niet dat deze voldoende gehydrateerd is. Voorzie je huid van regelmatig vocht voor een vette huid om het een gezonde glans te geven. Ons innovatieve Day Collagen Serum hydrateert de vette huid langdurig en houdt deze glad en stevig. Breid je routine uit met ons Night Collagen Serum om de regeneratie van je huid 's nachts te stimuleren.

Stap 4: Verzachtende oogverzorging. De gevoelige, dunne huid rond de ogen heeft extra intensieve verzorging nodig. Dit maakt het belangrijk om een ​​zeer effectief product te kiezen, zoals ons Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum. Aangenaam licht, dit serum is optimaal geformuleerd voor de behoeften van de vette huid. Het wordt geleverd met een keramische applicator en laat de huid rond de ogen er fris en stevig uitzien.

Stap 5: Zachte detox-verzorging. Wanneer de huid te droog wordt, wordt de talgproductie weer gestimuleerd. Een rijke vochtinbrengende crème voor de vette huid is daarom essentieel. Onze Epigen Pollution Defense Day & Night Gel-Cream is intensief hydraterend en zorgt voor een optimale gezichtsverzorging voor de vette huid en de gecombineerde huid.

             

                                                                                                                                   

© 2009 - 2024 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel