informatief

Alles over AHA - BHA - PHA

Vorige Artikel 3 van 157 Volgende

QMS Medicosmetics – Nieuwe Gentle Exfoliant Lotions

Voor normale, gevoelige en acné / vette huid

 

Onze nieuwe Gentle Exfoliant Lotions zijn gemaakt van een speciaal uitgebalanceerd fruitzuurcomplex dat een exfoliërend effect heeft, verhoorning oplost en de celdeling in de opperhuid stimuleert zonder de huid te irriteren. Effectieve ingrediënten zorgen voor een stralende, gehydrateerde en egale teint.

De lotions bevatten een fruitzuurcomplex van AHA, BHA en PHA die in synergie werken met pre- en pro-biotica om de huidstructuur te verbeteren. Glans, stevigheid en elasticiteit verbeteren en de teint en vergrote poriën verfijnen. Na een paar weken ziet je huid er gehydrateerder, stralender en zijdezacht uit.

Er is nauwelijks een huidtype of aandoening die niet wordt verholpen door een fruitzuurbehandeling. De vette huid wordt weer normaal, de ruwe huid wordt verfijnd, de droge huid wordt zacht en soepel, doffe teint gaat gloeien, rimpels en lijntjes worden gladgestreken en pigmentvlekken vervagen.

Wat is het verschil tussen AHA, BHA en PHA

• AHA – helpt bij tekenen van veroudering, bleekheid, uitdroging en dringt dieper in de huid door. Het is in water oplosbaar en heeft een exfolierende werking - All Skin
• BHA – helpt bij verstopte poriën, ongelijkmatige teint, ruwe textuur en werkt op het huidoppervlak. Het is in olie oplosbaar, ontstekingsremmend, antibacterieel en heeft een exfoliatieve werking - Oily/Acné Skin
• PHA – helpt bij het reguleren van de pH van de huid, verbetert effectief het uiterlijk van de huid, hydrateert en is voor de gevoelige huid. Werkt op het huidoppervlak en is in water oplosbaar - Sensitive Skin

Waarom exfoliëren

Afschilfering is een van de belangrijkste stappen in elk huidverzorgingssysteem en vormt de basis om de huid voor te bereiden op de daaropvolgende huidverzorging. Effectieve afschilfering moet regelmatig en veilig worden gedaan. Regelmatige behandeling met fruitzuren is een van de beste manieren om de huid te exfoliëren en is de sleutel tot huidherstel. Het biedt meerdere voordelen voor de huid zonder de diepere huidlagen negatief te beïnvloeden.

Fruitzuurbehandeling zorgt ervoor dat de intercellulaire lijm in de opperhuid begint te verzachten, dit is vooral belangrijk bij een rijpere huid aangezien deze lijm met de jaren harder wordt. De droge, schilferige, dode huidcellen die in de kleefstof zijn ingebed, kunnen beginnen af ​​te breken, waardoor celregeneratie en productie worden gestimuleerd. De huid is direct steviger, gladder, zachter en stralender.

Fruitzuren versnellen ook de vernieuwing van ‘slapende’ fibroblasten door interactie met groeifactoren om de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te verhogen en te stimuleren. De huid krijgt nieuw leven door meer zuurstof, voedingsstoffen en vocht

Is het mogelijk om te veel te scrubben

Het blijkt dat je te veel van het goede voor je gezicht kunt hebben. Te veel scrubben is een van de grootste fouten die je kunt maken en kan ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd, droog en schilferig aanvoelt. Het kan ook een branderig gevoel, puistjes en verhoogde gevoeligheid voor andere producten in je huidverzorging routine veroorzaken. 

De huid kan een strakke, wasachtige textuur ontwikkelen die kan worden aangezien voor een glans, maar in werkelijkheid is de huid ontdaan van essentiële oliën. Een gezonde gloed ziet er altijd vol en gehydrateerd uit, niet droog, dun of wasachtig.

Gelukkig is peelen met QMS veilig en effectief. Onze fruitzuurcomplexen worden gecombineerd met anti-irriterende en hydraterende ingrediënten om ervoor te zorgen dat er geen downtime, ongewenste bijwerkingen of trauma aan de huid zijn. 

Ze zijn veilig voor alle huidtypen en aandoeningen. Zelfs voor de gevoelige en problematische huid, kunnen ze het hele jaar door gebruikt worden. Ze maken je huid niet gevoelig voor de zon en ze maken de huid niet dun met een wasachtige ‘gloed’. In plaats daarvan ziet je huid er steviger, voller en gelijkmatiger uit met een verbeterde uitstraling.

1 - Gentle Exfoliant Daily Lotion All Skin Types

6% Zuurgehalte - PH 3 - 3,5

Een zacht exfoliërende lotion die je niet af moet wassen, maar die op de huid mag blijven om de vermoeide en doffe huid te verfijnen en te vernieuwen. Een speciaal samengesteld fruitzuur complex gecombineerd met biologisch baby appel extract exfolieert, lost verhoorning op en stimuleert de celdeling in de epidermis zonder je huid te irriteren. Effectieve ingrediënten zorgen voor een stralende, gehydrateerde en gladde huid.

Kenmerken

 • Een milde exfoliatie van de huid verhoogt de celdeling
 • De huid wordt fluweelzacht en krijgt een natuurlijke glans
 • De huid- en poriestructuur worden verfijnd
 • De huidstructuur wordt verbeterd - stevigheid, elasticiteit, huidreliëf
 • Rimpels worden verminderd
 • Geschikt voor gebruik op de normale huid
 • In Vitra getest

Gebruik

's Morgens of 's avonds aanbrengen met een wattenschijfje, op de gereinigde en gedroogde huid. De lotion neutraliseert zelf na 5 minuten, niet afspoelen! Na 5 minuten, Day- of Night Collagen aanbrengenen de verdere huidverzorging.

Week 1 : Om de 2 dagen aanbrengen met een vochtig wattenschijfje. 's Morgens en/of 's avonds. Niet samen geb ruiken met Active Exfoliant 7% 0f 11%. In dit geval Active Exfoliant 's morgens en Gentle Exfoliant Daily Lotion 's avonds.

Week 2 : Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen met een vochtig wattenschijfje.

Week 3 : Zodra je voelt dat je huid eraan gewend is, kun je de lotion dagelijks onverdund aanbrengen, bv op een droog wattenschijfje of met de qms kwast.

Actieve Ingrediënten

 • Mild fruitzuurcomplex van appelzuur, amandelzuur, melkzuur, salicylzuur, levulinezuur en glyconzuur
 • Biologisch baby appel extract verbetert celregeneratie en hydratatie, minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Diepzee water van het Franse eiland Noirmoutier, uitzonderlijk rijk aan mineralen. Heeft een  remin eraliserende, ontgiftende en hydraterende werking
 • Pré- en probiotica helpen de natuurlijke PH waarde van de huid te herstellen en haar huidbarrière ( Microbioom ) in stand te houden.
 • Aqua (Water), Propylene Glycol, Gluconolactone, Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Sodium Lactate, Malic Acid, Maris Aqua (Sea Water), Salicylic Acid, Malus Domestica Fruit Extract, Galactoarabinan, Lactobionic Acid, Lactic Acid, Inulin, Mandelic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Fructose, Carrageenan, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenylpropanol, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

fles 150 ml - shop nu

2 - Gentle Exfoliant Daily Lotion oily skin/ acné

2% Zuurgehalte - PH 5 - 5,5

Een zacht exfoliërende lotion die je niet af moet wassen, maar die op de huid mag blijven om de onzuivere huid te verfijnen, te vernieuwen en te verhelderen. Een speciaal samengesteld huidvriendelijk fruitzuur complex, gecombineerd met biologisch baby appel extract heeft een huidvernieuwende, anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking. Effectieve ingrediënten zorgen voor een stralende, gehydrateerde en gladde huid zonder de huid te irriteren.

Kenmerken

 • Een milde exfoliatie van de huid verhoogt de celdeling
 • De huid wordt fluweelzacht en krijgt een natuurlijke glans
 • De huid- en poriestructuur worden verfijnd
 • De huidstructuur wordt verbeterd - stevigheid, elasticiteit, huidreliëf
 • Rimpels worden verminderd
 • Geschikt voor gebruik op de vette en/of acné huid
 • In Vitra getest

Gebruik

Elke dag 's morgens of 's avonds aanbrengen met een wattenschijfje, op de gereinigde en gedroogde huid. De lotion neutraliseert zelf na 5 minuten, niet afspoelen! Na 5 minuten Day- of Night Collagen sensitive aanbrengen en de verdere huidverzorging.

Niet samen gebruiken met Active Exfoliant 7%. In dit geval Active Exfoliant 's morgens en Gentle Exfoliant Daily Lotion 's avonds.

Actieve Ingrediënten

 • Mild fruitzuurcomplex van appelzuur,  melkzuur, azelaïnezuur, levulinezuur en salicylzuur
 • Biologisch baby appel extract verbetert celregeneratie en hydratatie, minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjesl
 • Diepzee water van het Franse eiland Noirmoutier, uitzonderlijk rijk aan mineralen. Heeft een remineraliserende, ontgiftende en hydraterende werking
 • Pré- en probiotica helpen de natuurlijke PH waarde van de huid te herstellen en haar huidbarrière ( Microbioom ) in stand te houden.
 • Aqua (Water), Propylene Glycol, Polyglycerin-6, Salicylic Acid, Inulin, Phenoxyethanol, Azelaic Acid, Galactoarabinan, Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Malus Domestica Fruit Extract, Lactic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycine, Fructose, Benzoic Acid, Carrageenan, Dehydroacetic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenylpropanol, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

fles 150 ml - shop nu

3 - Gentle Exfoliant Daily Lotion Sensitive Skin

2,5 % Zuurgehalte - PH 4 - 4,5

Een zacht exfoliërende lotion die je niet af moet wassen, maar die op de huid mag blijven om de gevoelige en geirriteerde huid te verfijnen en te vernieuwen. Een speciaal samengesteld huidvriendelijk fruitzuur complex, gecombineerd met biologisch baby appel extract heeft een huidvernieuwende werking. Bovendien lost het de verhoorning op en heeft een exfoliërende werking op de huid. Effectieve ingrediënten zorgen voor een stralende, gehydrateerde en gladde huid zonder de huid te irriteren.

Een speciaal uitgebalanceerd fruitzuurcomplex heeft een exfoliërende werking, maakt verhoorningen los en stimuleert de celdeling in de opperhuid zonder de huid te irriteren. Effectieve ingrediënten zorgen voor een stralende, gehydrateerde en egale teint. Versnelling van celvernieuwing zonder irritatie. Geeft de huid een zijdezacht gevoel, verbetering van de huidstructuur, zorgt voor glans, stevigheid en elasticiteit. Rimpels worden verminderd

Kenmerken

 • Een milde exfoliatie van de huid verhoogt de celdeling
 • De huid wordt fluweelzacht en krijgt een natuurlijke glans
 • De huid- en poriestructuur worden verfijnd
 • De huidstructuur wordt verbeterd - stevigheid, elasticiteit, huidreliëf
 • Rimpels worden verminderd
 • Geschikt voor gebruik op de vette en/of acné huid
 • Dermatologisch getest

Gebruik

Elke dag 's morgens of 's avonds aanbrengen met een wattenschijfje, op de gereinigde en gedroogde huid. De lotion neutraliseert zelf na 5 minuten, niet afspoelen! Na 5 minuten Day- of Night Collagen sensitive aanbrengen en de verdere huidverzorging.

Niet samen gebruiken met Active Exfoliant 7%. In dit geval Active Exfoliant 's morgens en Gentle Exfoliant Daily Lotion 's avonds.

Actieve Ingrediënten

 • Mild fruitzuurcomplex van appelzuur,  melkzuur, lactobionzuur, levulinezuur en gluconzuur
 • Biologisch baby appel extract verbetert celregeneratie en hydratatie, minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjesl
 • Diepzee water van het Franse eiland Noirmoutier, uitzonderlijk rijk aan mineralen. Heeft een  remineraliserende, ontgiftende en hydraterende werking
 • Pré- en probiotica helpen de natuurlijke PH waarde van de huid te herstellen en haar huidbarrière ( Microbioom ) in stand te houden.
 • Aqua (Water), Glycerin, Gluconolactone, Lactococcus Ferment Lysate, Sodium Lactate, Lactobionic Acid, Inulin, Malus Domestica Fruit Extract, Lactic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Galactoarabinan, Fructose, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Carrageenan, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenylpropanol, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

fles 150 ml - shop nu

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en ontvang als eerste de nieuwtjes!
Aanmelden

KERST 2021

EPIGEN BESPAAR 112 

© 2009 - 2021 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel