antipollutie

Epigen Pollution Detox Day Serum 10 ml - QMS Medicosmetics

Vorige Artikel 55 van 159 Volgende
€ 70,00 (inclusief btw)

Epigentica - een nieuw tijdperk in huidverzorging

Epigentica - Een nieuw tijdperk in huidverzorging met EpiGen Pollution Detox Serum. QMS Medicosmetics is een pionier in de aanpak van huidverzorging. Het nieuwe product EpiGen Pollution Detox Serum is een echt voorbeeld daarvan. Geïnspireerd door de epigenetische wetenschap, is dit laatste product speciaal ontworpen om de schade aan te pakken die de toenemende vervuiling op onze huid heeft.

De ontwikkeling van ons EpiGen Pollution Detox Serum werd geïnspireerd door de wetenschap van epigenetica. Met zijn baanbrekende formulering is dit product gericht op schadelijke effecten op onze huid, door UV-licht en het toenemende negatieve milieueffect. Dit geavanceerde product is het begin van een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van huidverzorging.

Milieu vervuiling en de effecten ervan op je huid

Milieuvervuiling is een van de ernstigste problemen van de gezonde huid van vandaag. Het toenemende aantal microdeeltjes in onze lucht kan leiden tot irritatie van de huid, verhoogde gevoeligheid, hyperpigmentatie, voortijdige veroudering, geblokkeerde poriën en acne. 

De kleine deeltjes kunnen door de minimale afmeting doordringen in de epidermis, waar ze dan schade kunnen veroorzaken. Het EpiGen Pollution Detox Serum helpt de huidcellen zich vrij te maken van vervuilende stoffen, veroorzaakt door interne en externe invloeden, en ondersteunt het ontgiftingsproces. Het is ook bedoeld om de cellulaire weerstand tegen stress te verhogen en het metabolisme te stimuleren om de huid te revitaliseren.

EpiGen Pollution Detox Serum

EpiGen Pollution Detox Serum vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van de huidverzorging, zegt Dr. med. Erich Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics. In het ontwikkelen van de formulering keken we naar de wetenschap van epigenetica, omdat dit fysiologische herprogrammeringsproces het vermogen biedt om de genuitdrukking gunstig te beïnvloeden en te wijzigen zonder de DNA-sequentie te veranderen.

De vooruitgang die deze techniek biedt, maakt het mogelijk om meer nauwkeurigheid en effectiviteit te leveren bij het verzorgen en repareren van de huid. Het zeer innovatieve actieve ingrediëntencomplex in EpiGen Pollution Detox Serum helpt de negatieve chemische markeringen die de huid beschadigen te deactiveren, terwijl de epidermale regeneratie wordt versneld, het celreinigingsproces wordt geactiveerd en de huidveroudering vertraagd.

Epigenetic-Peptide

Centraal in de formule is het innovatieve Epigenetic-Peptide, dat de functie van Royalactin (royal jelly protein) nabootst. Dit heeft een positief effect op de regeneratie van de epidermis en in combinatie met de andere geavanceerde ingrediënten levert dit een gerichte aanpak tegen de impact van vervuiling op de huid.

Gebruik

 • Gelaat reinigen met Deep Gentle Cleanser 
 • Active Exfoliant aanbrengen en 10 minuten laten inwerken, dan goed afwassen
 • Day Collagen of day Collagen Sensitive aanbrengen
 • Epigen Pollution Detox aanbrengen 
 • Dagverzorging, bv Active Glow, Ace Vitamin of Antioxidant

Bij een onzuivere/acne huid, ook ’s avonds gebruiken. Aanbrengen over het Night Collagen Sensitive.

Werkstoffen

 • Epigenitisch Peptide Royal Jelly tegen snelle celveroudering in de breedste zin van het woord
 • PCW Skin-Relaxing Extract tegen roodhuiden en ouderdomsvlekken
 • Matrikine Complex voor betere celcommunicatie, dus ideaal bij Mother of Pearl behandeling en ion skin Equalizer
 • GGI Peptide beschermt het genoom van de cel, heeft positieve invloed op je RNA = beïnvloedbaar erfelijk materiaal
 • Laag Moleculair Hyaluron zuur voor hydratatie in de diepere huidlagen
 • Squaleen uit de olijf, Vitamine F, beschermt de huidbarriëre
 • Shea Butter, een natuurlijk vet

Pompflacon 10 ml

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en ontvang als eerste de nieuwtjes!
Aanmelden

EPIGEN BESPAAR 112 EURO:

© 2009 - 2021 Collageen Producten QMS Medicosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel